Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

  • Vragen? Bel ons op 06 22 06 47 75 of stuur een berichtje via Whatsapp

De Welpenhoeve is specialist op het gebied van Canex hondenvoer. Canex hondenvoer heeft de volgende bijzondere eigenschappen.

Canex maakt natuurlijke en gezonde, maar vooral smakelijke hondenbrokken voor jouw trouwe viervoeter. Het gezondheidsvoer bevat enkel natuurlijke ingrediënten en is op een milieubewuste en zorgvuldige manier geproduceerd. Canex hondenvoer ondersteunt de gezondheid van jouw harige vriend met optimale voeding voor pups, volwassen en oudere honden. Daarin wordt ook onderscheid gemaakt tussen kleine en grote rassen.

Maak kennis met Canex hondenvoer wordt op basis van de meest recente wetenschappelijke gemaakt en is hierdoor een uitgebalanceerde voeding van een hoge kwaliteit! De producten worden afgestemd op de behoeften van de hond, rekening houdend met de leeftijd, het gewicht en de levenswijze.

De gezonde Canex voeding zorgt voor een goede weerstand en een glanzende vacht. Canex heeft een zeer ruim assortiment hondenvoer. De producten van Canex zijn samengesteld uit natuurlijke grondstoffen, dit houdt in dat er geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen worden gebruikt. Hierdoor is Canex een goede en gezonde keuze voor je hond.

Canex is o,a te verkrijgen via de Welpenhoeve.nl

Canex Hondenvoer staat voor puur natuur en kwaliteit. Het is een gezonde, uitgebalanceerde en complete hondenvoeding met alleen dierlijke en plantaardige ingrediënten. Zo bevat het hondenvoer geen kunstmatige kleur-, geur-, en smaakstoffen en worden de brokken geconserveerd met vitamine C en E. Canex Dynamic heeft voor ongeveer elke hond het juiste product van pup tot senior hond. 

Canex , en dit geld voor het gehele assortiment, is een natuurproduct, zonder synthetische kleur, geur en smaakstoffen. Voor uw hond dé natuurlijke voeding.

Canex hondenvoer online bestellen? Het complete assortiment van Canex bestelt u eenvoudig, snel en veilig bij De Welpenhoeve.nl. Bij de Welpenhoeve vindt u overzichtelijk al het Canex hondenvoer zodat u snel uw bestelling kunt plaatsen. Nooit meer sjouwen met zware zakken voer, maar alles eenvoudig bij u thuisbezorgd. Ontdek nu de Canex collectie en bestel het favoriete voer voor uw hond direct online.

Alle producten van Canex vindt u hier

Een greep uit ons assortiment van Canex hondenvoer

Veelverkochte producten van hondenvoer op de-welpenhoeve.nl