Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

Uitleg Verzending

Welkom op de informatiepagina over verzending en afhaalopties bij De Welpenhoeve - uw vertrouwde adres voor diervoeding. Hier vindt u alles wat u moet weten over het verzenden van uw bestelling en de mogelijkheden voor het afhalen van uw aankopen.

Verzending van uw bestelling

Wilt u meer weten over hoe wij uw bestelling verzenden? Bezoek dan onze Verzendingspagina voor alle details. Wij zorgen ervoor dat uw producten zorgvuldig worden verpakt en op tijd worden verzonden, zodat uw huisdieren niet zonder hun favoriete voeding of benodigdheden zitten.

Openingstijden voor afhalen en ons PostNL punt

Heeft u de voorkeur om uw bestelling af te halen of gebruik te maken van ons PostNL punt? Bekijk dan de openingstijden van onze afhaalwinkel. Wij bieden u de flexibiliteit om uw bestelling op te halen op afspraak.

Heeft u vragen?

Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken op 06 22 06 47 75. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen met uw bestelling.

Wij hopen dat u alle informatie kunt vinden die u nodig heeft over de verzending en het afhalen van uw bestelling bij De Welpenhoeve. Uw tevredenheid is onze prioriteit en wij streven ernaar om uw ervaring zo aangenaam mogelijk te maken.