Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

€50,50
Beschikbaar
(0)

 

Adult Fish & Rice Voor volwassen honden van alle rassen

Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

Adult Fish & Rice is een geëxtrudeerde hondenvoeding voor volwassen honden van alle rassen.

Canex Dynamic Adult Fish & Rice is een zeer licht verteerbare, volledige en uitgebalanceerde voeding voor (volwassen) honden van alle rassen, die aanleg hebben voor spijsverteringsproblemen en/of een gevoelige huid en vacht. Adult Fish & Rice is een volledig hypo–allergene hondenvoeding.

Adult Fish & Rice houdt uw hond in topconditie en zorgt ervoor dat uw hond actief blijft. Het zorgt voor een optimale stofwisseling en voor een gezonde en glanzende vacht. Het bevat de juiste dagelijkse hoeveelheden eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen die bijdragen tot een goede gezondheid van uw hond. De hoogwaardige grondstoffen zijn van dierlijke en plantaardige oorsprong.

Een vraag die vaak gesteld wordt: hoeveel en hoe vaak moet ik mijn hond voeren. Onderstaande tabel helpt u bij het beantwoorden van die vraag. Het is een richtlijn, want de exacte behoefte verschilt van hond tot hond. Omgevingsfactoren kunnen daarbij een rol spelen en zeer actieve honden hebben vanzelfsprekend meer nodig dan minder actieve honden. 

  • geef uw hond bij voorkeur 2 maaltijden per dag
  • zorg er voor dat uw hond altijd over vers drinkwater kan beschikken
  • wanneer u Canex Dynamic voor het eerst gaat voeren, voer dan het aandeel Canex langzaam op, in 7 dagen tot 100 %er zijn ook andere Adult soorten verkrijgbaar: Brocks, Brocks Mini, Brocks Maxi, Fish & Rice Maxi, Chicken & Rice, High Energy en Dinner

Alleen het beste is goed genoeg… De belangrijkste ingrediënten in Canex Dynamic zijn kip-, kalkoen- en vismeel. Dit zijn hoogwaardige eiwitbronnen. Rijst levert de koolhydraten en is licht verteerbaar. Als vetbron worden zowel dierlijke als plantaardige vetten gebruikt.

Omega-3 en Omega-6 vetzuren zijn in de juiste verhouding aanwezig; dit draagt bij aan een goede gezondheid van hart en bloedvaten en een glanzende vacht. Canex bevat verhoogde aandelen vitamine C en E. Beide vitaminen hebben een conserverende werking en fungeren als een natuurlijk antioxidant.

Samenstelling: Vis (26%), rijst (26%), mais, dierlijk vet, maisgluten, gehydrolyseerd eiwit, gedroogde cichorei (een natuurlijke bron van FOS en inuline), luzerne, biergist, cellulose, lecithine, Yucca schidigera*.*Bevat Yucca (400 mg/kg): hierdoor wordt de onaangename geur van urine en ontlasting verminderd
ANALYTISCHE BESTANDDELEN:
Ruw eiwit
24,0 %
Ruwe as
7,5 %
Ruw vet
16,0 %
Calcium
1,3 %
Ruwe celstof
2,0 %
Fosfor
1,0 %
NUTRITIONELE TOEVOEGINGSMIDDELEN PER KG:
E 672 Vitamine A
15.000 IE
E4 Koper
13 mg
E 672 Vitamine D3
1.500 IE
E5 Mangaan
40 mg
3a700 Vitamine E
200 mg
E6 Zink
80 mg
E1 IJzer
80 mg
E8 Selenium
0,3 mg
E2 Jodium
1,2 mg
IJzersulfaat monohydraat, calciumjodaat, kopersulfaat pentahydraat, mangaanoxide, zinkoxide, zinkchelaat uit glycine hydraat, natriumseleniet

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.