Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

  • Vragen? Bel ons op 06 22 06 47 75 of stuur een berichtje via Whatsapp

€44,50
Beschikbaar
(0)

Heb je toevallig een hond met huid- en vachtproblemen of een gevoelige spijsvertering? Reden te meer om ‘ns te denken aan hypoallergene voeding. Hondenbrokjes met als basis één dierlijke eiwitbron waar een hond niet snel gevoelig op reageert. En Smølke Sensitive Duck bewijst dat ook die voeding superlekker kan zijn. Compleet met extra toevoegingen voor huid, vacht en spijsvertering.

Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

Soms hebben volwassen honden ergens last van, zoals de huid, de vacht of de spijsvertering. Voeding kán een oorzaak zijn. Met Smølke Sensitive Duck weet je zeker dat je hond alleen maar eend als dierlijke eiwitbron eet. Dus: minder kans op problemen. En die zogenaamde hypoallergene voeding is ook nog eens erg lekker. De brokjes zijn gemaakt met natuurlijke ingrediënten. Chemische anti-oxidanten of conserveermiddelen? Meh… tarwegluten? Die vind je hier ook niet in terug.

smolke sensitive duck uniek eiwitprofiel

Het kan best een zoektocht zijn, uitvinden waarom je hond niet langer meer die gezonde huid of vacht heeft. Of waarom je het idee hebt dat het voer niet meer even makkelijk verteert. Met Smølke Sensitive Duck staat er maar één dierlijke eiwitbron op het menu: eend.  De brokjes geschikt als eliminatiedieet in geval van een eiwit allergie of als licht verteerbaar dieet bij spijsverteringsproblemen. Daarnaast  is het een complete, uitgebalanceerde hondenvoeding.

Wat zit erin?

Met Smølke Sensitive Duck geef je ook biotine en omega 3- en 6-vetzuren aan de dagelijkse maaltijd mee. Precies de bouwstenen die de optimale conditie van huid en vacht ondersteunen. En de licht verteerbare ingrediënten helpen ook bij een gezonde darmflora en een goede spijsvertering. Want ja, leuke dingen doen samen met je hond begint wel bij een gezonde viervoeter.

Ingrediënten

Eendenmeel (26%), rijst, groene erwten, aardappelmeel, kippenvet (gestabiliseerd met natuurlijke tocoferolen), bietenpulp, gehydrolyseerde gist, biergist, cellulose (1,3%), MSC-gecertificeerde visolie (0,8%)*, cichorei (0,7%), vitamine en mineralen mix (bevat natriumhexametafosfaat 0,1%). 

Voedingsadvies

Ons advies in de voedingstabel en calculator is een richtlijn. Andere factoren zoals o.a. ras, beweging en geslacht spelen ook een rol bij de dagelijkse voedingsbehoefte van je dier. Blijf naar je dier kijken en pas de hoeveelheid aan wanneer nodig. Zorg er ook voor dat je dier altijd een bakje vers drinkwater heeft. Wij adviseren om de voeding voor de aangegeven houdbaarheidsdatum aan je dier te serveren. Sluit de verpakking na openen weer zorgvuldig af en bewaar de voeding altijd op een koele en droge plaats.

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.