Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

€113,00
Beschikbaar
(0)
besteld voor 12.00 uur binnen 24 uur verstuurd met post.nl

Schapennet Turbomax 105 cm dubbele pen

Het professionele schapennet Turbomax met een hoogte van 105 cm is geschikt voor het hoeden van schapen, geiten en lammeren. Het net is 50 meter lang en wordt geleverd met 14 kunststof palen met dubbele grondpen. Deze grondpennen zijn ca. 155 mm lang en 6,5 mm dik, waardoor een bijzonder stevige stand ook op harde / steenachtige grond gegarandeerd is.

Hoge stabiliteit

De stijve verticale verbindingen van polyethyleen kenmerken het Turbomax schapennet en ondersteunen ook de uniek hoge stabiliteit van het net. Hij staat altijd op volle hoogte recht en knikt niet.

Hoog geleidingsvermogen

Door de combinatie van gemengde geleiders (RVS en koper), die zeer robuust en geleidend zijn, heeft het net de beste gebruikseigenschappen en een lange levensduur. Door het hoge geleidingsvermogen van 0,29 ohm/m kunt u meerdere netten met slechts één apparaat bedienen, waardoor u in totaal een groter gebied kunt afschermen. Door de opvallende witte kleur van de draden en palen is het net ook in de schemering goed herkenbaar voor vee en wilde dieren. Zo wordt hij niet per ongeluk doorgereden of beschadigd.

Hoge veerkracht

De 60% versterkte boven- en onder draden zorgen bovendien voor een extreem hoge veerkracht bij het spannen van de netten. Zodat zelfs de kleintjes niet kunnen ontsnappen en veilig op de wei kunnen blijven, is de verticale maasafstand smaller dan bij conventionele netten. De gaasovergangen zijn voorzien van stabiele en afgeronde afdichtingen, wat de scheurvastheid aanzienlijk verbetert. Het begin van het net is gemarkeerd met een verschillend gekleurde paalisolator om de Turbomax extra snel en eenvoudig op te zetten en om te voorkomen dat het net in de knoop raakt.

Bovendien kunnen meerdere netten eenvoudig en zonder extra gereedschap aan elkaar worden gekoppeld dankzij de robuuste roestvrijstalen klemmen. Bij beschadiging van het net ben je met de reparatie-set inclusief haringen en waarschuwingsbord optimaal uitgerust - voor meer veiligheid voor je dieren!

Eigenschappen:

  • Goede geleiding en extreem duurzaam
  • Hoge veerkracht door versterkte strengen
  • Makkelijk in de grond te steken
  • Hoge weersbestendigheid tegen hitte, sneeuw, storm en zeelucht
  • Geschikt voor het afstoten van wolven en wilde zwijnen
  • Bovenste draad is wit/groen/wit, andere stroom-voerende draden zijn wit/zwart/wit

In de levering:

  • 1 x schapennet Turbomax, 105 cm hoog en 50 m lang
  • 14 x kunststofpaal met dubbele grondpen
  • 1 x reparatie-set
  • 1 x waarschuwingsbord
  • 2 x grondanker

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.