Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

€54,50
Beschikbaar
(0)

Gesteriliseerd/gecastreerde Labradors ouder dan 15 maanden.

Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

Gesteriliseerd/gecastreerde Labradors ouder dan 15 maanden.

Voeding op maat voor de gesteriliseerde/gecastreerde Labrador Retriever

Verkrijgbaar in 3kg en12kg verpakking

De neiging tot aankomen
De noordelijke voorvaderen van de Labrador Retriever hadden veel calorieën nodig om de extreme kou te trotseren. Van hen heeft hij zijn legendarische
eetlust geërfd. Bij een levensstijl met weinig lichaamsbeweging en na sterilisatie/castratie neemt het risico op gewichtstoename nog verder toe. Als gevolg hiervan moet aan zijn voeding veel aandacht besteed worden, om te voorkomen dat hij overgewicht krijgt.

Een unieke vacht
Er is niets dat meer waterdicht is dan de vacht van de Labrador Retriever! Het geheim zit hem in de dichtheid van de vacht. De korte haren zorgen voor een dikke deken over het hele lijf van de hond, die hem beschermt tegen de kou en tegen beschadigingen.

Zwaar belaste gewrichten
De Labrador Retriever is altijd actief en houdt zich nooit in. Zijn stevige lijf, sterke botten en natuurlijke aanleg om aan te komen zijn enkele van de factoren die de gewrichten extra kunnen belasten.
CONTROLE OVER DE EETLUST
Helpt te voorzien in de specifieke behoeften van gesteriliseerde volwassen Labrador Retrievers dankzij een verhoogd eiwitgehalte (30%), minder vet (11%) en L-carnitine om de vetverbranding te stimuleren. Deze formule helpt het optimale gewicht te behouden en bevordert een vol gevoel. De specifieke vorm van de brokken stimuleert de hond om te kauwen. Hierdoor wordt zijn spijsvertering geoptimaliseerd.
ONDERSTEUNING VAN BOTTEN & GEWRICHTEN
Helpt de botten en gewrichten van de Labrador Retriever te ondersteunen.
GEZONDE HUID & VACHT
Voor een unieke en mooie waterdichte vacht. Ondersteunt tevens de beschermende functie van de huid.
ANTIOXIDANTENCOMPLEX
Het gepatenteerde antioxidantencomplex ondersteunt de cellen van de Labrador tijdens het ouder worden.


ANDERE INGREDIËNTEN:

      Gedehydreerd gevogeltevlees, maïs, rijst maïsgluten, plantaardige vezels, hydrolysaat van dierlijke eiwitten isolaat van plantaardige eiwitten*, dierlijke vetten, bietenpulp, gist, mineralen, visolie, sojaolie, psylliumschil en psylliumzaden, Fructo-Oligo-Sacchariden, hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), bernagieolie, extracten uit groene thee en druiven (bron van polyfenolen), Tagetes (afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine).


*L.I.P.: speciaal geselecteerde eiwitten die een zeer hoge verteerbaarheid garanderen.


Gemiddelde analyse

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.