Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

€17,50
Beschikbaar
(0)

Voor Labrador Retriever pups tot 15 maanden

Levertijd 1 tot 5 werkdagen.
Voor Labrador Retriever pups tot 15 maanden

Deze voeding is speciaal ontwikkeld voor:

  • Veilige groei
  • Behouden van het ideale gewicht
  • Bevordert een evenwichtige darmflora
  • Ondersteuning van het immuunsysteem
erkrijgbaar in verpakkingen van 1kg, 3kg en 12kg

Spierontwikkeling
In deze periode neemt het gewicht van de Labrador Retriever minder snel toe, terwijl zijn skelet steeds sterket wordt. Een belangrijk onderdeel in deze groeifase is de spieropbouw. De spieropbouw vindt voornamelijk in de laatste paar maanden plaats. Het is daarom uiterst belangrijk dat de pup dan een aangepaste voeding krijgt.

Langzaam volwassen
De pup is steeds beter in staat grotere hoeveelheden voeding te verteren. Ook de mogelijkheid tot het verteren van zetmeel groeit. In deze belangrijke fase van de groei, is het van belang uw pup 'schraal' te laten opgroeien om gewrichtsproblemen in de toekomst te helpen voorkomen. Bijvoeding kan schadelijke gevolgen hebben.

Tanden en gebit
De melktanden die de pup kreeg toen hij zo'n 3 weken oud was, worden vervangen door volwassen tanden. Wanneer hij de leeftijd van 7 maanden bereikt, heeft hij een volledig volwassen gebit. Na het wisselen van zijn gebit is het belangrijk de pup te stimuleren zijn eten te kauwen voor hij het doorslikt. Zo wordt niet alleen de opname van zijn voedsel vertraagd, wat de spijsvertering minder belast, maar ook zijn mondhygiëne verbeterd.

SAFE GROWTH
Voor een harmonieuze groei van het skelet en opbouw van de spieren bevat de voeding een uitgebalanceerd energie- en eiwitniveau. Daarnaast bevat het een evenwichtige hoeveelheid calcium en fosfor voor een optimale ontwikkeling van het groeiende skelet. Chondroïtine, glucosamine, EPA en DHA zijn toegevoegd voor de ondersteuning van de gewrichten.

VOORKOMT OVERGEWICHT
Helpt de Labrador Retriever van pup af aan het ideale gewicht te behouden.

PREBIOTICA EN PSYLLIUM
Bevordert een evenwichtige darmflora dankzij prebiotica en psyllium

STERK IMMUUNSYSTEEM
Ondersteunt het immuunsysteem van de jonge Labrador Retriever.

ANDERE INGREDIËNTEN:

Rijst, gedehydreerd gevogeltevlees, isolaat van plantaardige eiwitten*, maïs, dierlijke vetten, maïsgluten, gerst, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, mineralen, visolie, plantaardige vezels, plantaardige oliën (sojaolie, bernagieolie), eipoeder, bietenpulp, Fructo-Oligo-Sacchariden, psylliumschil en psylliumzaden, L-lysine, natriumpolyfosfaat, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), taurine, DL-methionine, Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), L-carnitine, hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine).

*L.I.P.: hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn.
Voedingstabel

Gemiddelde analyse

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.