Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

Bekijk alle varianten
€104,95
Bekijk alle varianten
Beschikbaar
(0)

Royal Canin Breed Labrador Retriever hondenvoer speciaal voor labradors vanaf 15 maanden, ondersteund bij het ideaalgewicht, gezichtsvermogen, versterkt gewrichten en een mooie vacht.

De labrador retriever is een unieke en veelzijdige hond met charme en levensvreugde. Hij bezit een unieke vachtstructuur met waterafstotende wol, echter de alkalische pH-waarde van zijn huid verzwakt zijn huidbarrière. De labrador retriever heeft een grote eetlust, maar heeft een relatief geringe energiebehoefte.

Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

De labrador retriever is dol op lichamelijke inspanning, denk hierbij aan jagen, tijdens het spelen of gewoon tijdens een wandeling. Zijn gewrichtskraakbeen dient daarbij als "schokdemper" en wordt vaak zwaar belast, dit verklaart ook zijn verhoogd artroserisico.

Royal Canin Breed Labrador Retriever hondendroogvoer is speciaal afgestemd op de kenmerken van volwassen labrador retrievers vanaf 15 maanden:

  • Ideaalgewicht: een laag vetgehalte (13%) en L-carnitine voor het stimuleren van de stofwisseling dragen bij het ideaalgewicht van de labrador retriever te behouden.. Een speciale brokkendichtheid en -vorm alsmede de receptuur met gerst en psyllium zorgt ervoor dat de hond snel een verzadigd gevoel bereikt.
  • Versterking van de gewrichten: royal Canin Breed Labrador Retriever hondenvoer ondersteunt bij de versterking van de gewrichten en kan zo bijdragen om de zware botten van labrador retrievers een beter houvast te geven. De kraakbeenvoedingsstoffen chondroïtinesulfaat en glucosamine vertragen de kraakbeenslijtage en stimuleren de regeneratie van de kraakbeencellen. De omega-3-vetzuren EPA en DHA werken ontstekingsremmend, mangaan en een antioxidantencomplex beschermen tegen oxidatieve beschadigingen.
  • Huidbescherming en mooie vacht: royal Canin Breed Labrador Retriever 30 hondenvoer kan bijdragen,dankzij een exclusief huid-haar-complex, dat op de ceramidevorming en de bescherming van de huidoppervlakte werkt (vetzuren, zink, aminozuren, vitamine A en B) de barrièrefunctie van de huid en behoudt zo de natuurlijke schoonheid van de waterafstotende vacht.
  • Behoudt het gezichtsvermogen: een speciaal antioxidantencomplex bestaande uit luteïne, zeaxanthine en de vitaminen E & C draagt bij tot behoud van het gezichtsvermogen.

Brok:

Samenstelling:
gevogelte-eiwit (gedroogd), maïs, dierlijk vet, rijst, maisvezelvoer, dierlijk eiwit (gehydrolyseerd), plantenproteïne-isolaat * lignocellulose, mineralen, gedroogde bietenpulp , gist, visolie, soja-olie, fructo-oligosaccharide, psyllium (vlozaden en –omhulsels), gisthydrolysaat (rijk aan mannan-oligosaccharide borage-olie, Afrikaantjesbloemmeel(rijk aan luteïne), hydrolysaat uit schaaldieren (rijk aan glucosamine), hydrolysaat uit kraakbeen (rijk aan chondroïtine).
* L.I.P: geselecteerde, licht verteerbare proteïnen met hoge biologische waarde.

Toegevoegde stoffen:
voedingsfysiologische additieven:
vitamine A (23.900 IE/kg), vitamine D3 (800 IE/kg), E1 [ijzer] (39 mg/kg), E2 [jodium] (2,7 mg/kg), E5 [mangaan] (52 mg/kg], E6 [zink] (194 mg/kg), E8 [selenium] (0,1 mg/kg.
Technologische additieven:
conserveringsstoffen, antioxidanten.

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voer in gram volgens de producent:

Royal Canin Breed Labrador Retriever Adult is compleet voer voor honden.

Gewicht van de hond <>Normale activiteit Verhoogde activiteit
26 kg 299 346 393
28 kg 316 366 416
30 kg 333 385 438
32 kg 349 404 459
34 kg 365 423 481
36 kg 381 442 502
38 kg 397 460 523
40 kg 413 478 543

Zorg ervoor dat er altijd voldoende vers drinkwater klaar staat.

De aangeven hoeveelheden zijn slechts richtlijnen en dienen aan de specifieke voedingsbehoeften van de hond te worden aangepast.

Uw dier moet langzaam aan het nieuwe voer wennen. Om spijsverteringsproblemen te voorkomen adviseren wij om uw dier volgens onderstaande tabel stap voor stap aan het nieuwe voer te laten wennen:

Tijd Aandeel oude voeding Aandeel nieuwe voeding
Dag 1 en 2 75% 25%
Dag 3 en 4 dag 50% 50%
Dag 5 en 6 25% 75%
Vanaf dag 7 - 100%

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.