Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

€56,75
Beschikbaar
(0)

Speciaal voor de Duitse Dog ouder dan 24 maanden

Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

€56,75

Royal Canin Great Dane 12kg

€111,00

Royal Canin Great Dane 2x12kg
Speciaal voor de Duitse Dog ouder dan 24 maanden

Deze voeding is speciaal ontwikkeld voor:

  • Verhoogd energiegehalte
  • Specifieke goede verteerbaarheid
  • Ondersteuning van de gewrichten
  • Het behoud van vitaliteit

Verkrijgbaar in verpakkingen van 3 kg en 12 kg

Spieren hebben energie nodig
Het lichaam van een Duitse Dog bestaat voor 80% uit spieren. Daarnaast biedt zijn korte vacht maar weinig bescherming tegen de kou. Hij heeft daarom 50% meer energie nodig dan andere honden in zijn klasse. Ook staat de Duitse Dog niet bekend om zijn efficiënten vertering. Al deze eigenschappen maken de Duitse Dog tot een hond met speciale voedingsbehoeften.

Een zeer gevoelige spijsvertering
De Duitse Dog heeft een relatief kort spijsverteringskanaal. Daarnaast is bekend dat hij ook problemen kan hebben met het verteren. Deze twee zaken geven een grotere kans op slechte, slappe ontlasting. Bovendien vormt zijn diepe borstkas een extra risicofactor voor kanteling van de maag, een probleem dat veel voorkomt bij grote honden. Dit risico kan versterkt worden door te snel eten (onder andere als hij een te kleine brok krijgt).

Gewrichten belasten
Zijn indrukwekkende gestalte en zeer lange groeiperiode vergen veel van de gewrichten van de Duitse Dog. Zijn leven lang heeft hij perfect uitgebalanceerde voeding nodig, met precies de juiste hoeveelheid calcium.

CONCENTRATED ENERGY
Exclusieve, energierijke voeding die exact voorziet in de behoeften van de Duitse Dog zonder zijn maag te overbelasten. Door de vorm, grootte en samenstelling van de brok eet de hond de voeding minder snel. Hij wordt gestimuleerd om te kauwen, wat ook beter is voor zijn gebit en mondhygiëne.

SPECIFIEKE GOEDE VERTEERBAARHEID
Een zeer goed verteerbare voeding dankzij licht verteerbare LIP-eiwitten en vezels die een evenwichtige darmflora ondersteunen.

ONDERSTEUNING VAN GEWRICHTEN
Verhoogd gehalte chondroïtine, glucosamine en extra EPA en DHA om de gewrichten te ondersteunen en de beweeglijkheid ervan te bevorderen.

ANTIOXIDANTENCOCKTAIL
Extra vitamine E en C, taurine en polyfenolen dragen bij om de hond zo lang mogelijk vitaal te houden en zijn hart zo lang mogelijk gezond te houden.


ANDERE INGREDIËNTEN:

Dierlijke vetten, tapioca, gedehydreerd gevogeltevlees, isolaat van plantaardige eiwitten*, rijst, maïsmeel, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, plantaardige vezels, mineralen, visolie, bietenpulp, sojaolie, gist, L-lysine, L-arginine, natriumpolyfosfaat, L-tyrosine, taurine, hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), eipoeder, L-carnitine, extracten uit groene thee (bron van polyfenolen), Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine).

*L.I.P.: hoogwaardige eiwitten die zeer goed

oedingstabel

Gemiddelde analyse

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.