Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

€17,50
Beschikbaar
(0)

French Bulldog 30 Junior is gemaakt met hoogwaardig verteerbare LIP-eiwitten, maar bevat tevens bietenpulp, Fructo-Oligo-Sacchariden (FOS) en Manno-Oligo-Sacchariden (MOS) om de darmflora in balans te houden.

Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

Voor de Franse Bulldog pups tot 12 maanden

Deze voeding is speciaal ontwikkeld voor:

  • Veilige spijsvertering
  • Het stimuleren van de eetlust van kieskeurige eters
  • Stimulatie van de natuurlijke weerstand
  • Speciaal voor de kortschedelige kaak

Ontwikkeling van het skelet

Tijdens de eerste groeifase ontwikkelt de botstructuur zich snel, waarbij een aanzienlijke hoeveelheid eiwitten en mineralen nodig zijn. het calciumgehalte moet in exact de juiste hoeveelheid in de voeding aanwezig zijn, niet te veel, maar ook niet te weining. Bijvoeding is dan ook onverstandig. Zijn gewichtscurve dient zorgvuldig gecontroleerd te worden, want overgewicht kan tot gewrichtsaandoeningen leiden.

Spierontwikkeling

In de tweede groeifase is sprake van gewichtstoename, spierontwikkeling en wordt de botstructuur gestabiliseerd. Aangezien zowel spieropbouw als de kraakbeenstabilisatie essentieel zijn voor de ontwikkeling van de pup, blijft de voeding een belangrijke rol spelen tijdens de groei. De eiwitten moeten van een goed kwaliteit zijn, want deze zijn belangrijk voor de spierontwikkeling.

Het volwassen gebit komt door

De melktanden die de pup kreeg toen hij zo'n 3 weken oud was, worden vervangen door volwassen tanden. Wanneer hij de leeftijd van 7 maanden bereikt, heeft hij een volledig volwassen gebit. na het wisselen van zijn gebit is het belangrijk de pup te stimuleren zijn eten te kauwen voor hij het doorslikt. Zo wordt niet alleen de opname van zijn voeding vertraagd, wat de spijsvertering minder belast, maar ook zijn mondhygiëne verbeterd.

VEILIGE SPIJSVERTERING French Bulldog 30 Junior is gemaakt met hoogwaardig verteerbare LIP-eiwitten, maar bevat tevens bietenpulp, Fructo-Oligo-Sacchariden (FOS) en Manno-Oligo-Sacchariden (MOS) om de darmflora in balans te houden. Visoliën in de voeding zijn rijk aan vetzuren (EPA/DHA), hebben ontstekingsremmende eigenschappen en dragen bij aan de bescherming van de spijsvertering.

STIMULEERT DE EETLUST VAN KIESKEURIGE ETERS Door de samenstelling met speciaal geselecteerde voedingsstoffen en natuurlijke geur- en smaakstoffen is French Bulldog 30 Junior zo smaakvol dat zelfs de meest kieskeurige pup hieraan de voorkeur geeft.

NATUURLIJKE WEERSTAND De afweerstoffen van de moeder nemen snel af in de eerste dagen na de geboorte. Om de natuurlijke weerstand van de pup te stimuleren, bevat French Bulldog 30 junior het gepatenteerde antioxidantencomplex op basis van vitamine E, vitamine C, taurine en luteïne.

KORTSCHEDELIG Dankzij de vorm van het French Bulldog 30 Junior brokje kan de pup het gemakkelijk oppakken. De grootte en textuur zetten de pup aan tot kauwen en dragen al vanaf jonge leeftijd bij aan een goed mondhygiëne.


ANDERE INGREDIËNTEN:

Rijst, isolaat van plantaardige eiwitten*, gedehydreerd gevogeltevlees, tarwe, dierlijke vetten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, bietenpulp, mineralen, gedehydreerd varkenseiwit, sojaolie, visolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, natriumpolyfosfaat, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine).

* L.I.P.: eiwit geselecteerd vanwege zijn zeer hoge verteerbaarheid

Voedingstabel

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.