Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

€57,50
Beschikbaar
(0)

De Cocker Spaniel heeft een L-vormig gehoorkanaal met van nature veel oorsmeer. Zijn lange hangoren, met veel haar, verhinderen een goede luchtdoorstroming in het oor, waardoor de huid snel ontstoken kan raken. Controleer de Cocker Spaniel dan ook regelmatig op vuile oren.

Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

Voor Cocker Spaniels vanaf 12 maanden

Deze voeding is speciaal ontwikkeld voor:

  • Ondersteuning van de huid en de vacht
  • Het behouden van het ideale gewicht
  • Steun voor het gezichtsvermogen
  • Ondersteuning van de hartspier

Mooie, maar kwetsbare oren

De Cocker Spaniel heeft een L-vormig gehoorkanaal met van nature veel oorsmeer. Zijn lange hangoren, met veel haar, verhinderen een goede luchtdoorstroming in het oor, waardoor de huid snel ontstoken kan raken. Controleer de Cocker Spaniel dan ook regelmatig op vuile oren.

Het ideale gewicht behouden

De Cocker Spaniel is een gulzige hond. Het bedelen moet worden genegeerd om overgewicht te voorkomen. Overgewicht kan leiden tot gewrichtsproblemen, een beperktere fitheid en huid- en hartproblemen. Binnen dit ras komen namelijk regelmatig hartaandoeningen voor.

Risico van staar bij het ouder worden

De Cocker Spaniel heeft een hoge levensverwachting. een veelvoorkomend probleem bij honden met een relatief hoge levensverwachting is staar (cataract). Honden met cataract hebben alst van een vertroebeling van de lens wat het gezichtsvermogen van de hond aantast. Het is te herkennen aan een grijsblauwe waas over het oog.

HEALTHY SKIN & BEAUTIFUL COAT
Ondersteunt de huid bij zijn beschermende functieen verzorgt geïrriteerde huid en oren dankzij EPA en DHA. De combinatie van bernagie-olie en biotine versterkt een zachte, glanzende vacht en accentueert de mooie kleur van de vacht.

GEWICHTSBEHEERSING
Helpt de Engelse en Amerikaanse Cocker Spaniel op het ideale gewicht te blijven.

STEUN VOOR HET GEZICHTSVERMOGEN
Helpt het verouderingsproces van de ooglens te vertragen met luteïne, zeaxanthine, vitamine E en C.

KRACHTIGE HARTSPIER
Ondersteunt de hartspier (met L-carnitine en taurine).

ANDERE INGREDIËNTEN:
Rijst, maïs, gedehydreerd gevogeltevlees, dierlijke vetten, isolaat van plantaardige eiwitten*, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, maïsgluten, bietenpulp, visolie, mineralen, plantaardige oliën (sojaolie, bernagieolie), Fructo-Oligo-Sacchariden, psylliumschil en psylliumzaden, natriumpolyfosfaat, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), L-tyrosine, taurine, eipoeder, L-lysine, hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), extracten uit groene thee en druiven (bron van polyfenolen), L-carnitine, hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine).

*L.I.P.: hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn.

Voedingstabel

Gemiddelde analyse

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.