Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

  • Vragen? Bel ons op 06 22 06 47 75 of stuur een berichtje via Whatsapp

€86,50
Beschikbaar
(0)
Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

Purina Pro Plan Light Adult Rijk aan Kalkoen Kattenvoer is uitgebalanceerd kattenvoer, dat speciaal voor gewichtsregulering is ontwikkeld. Pro Plan Adult Light Kattenvoeding bevat 38% proteïne en helpt katten om de vetmassa en niet de spiermassa af te bouwen tijdens de gewichtsafname. Pro Plan Adult Light is ook het ideale kattenvoer om niet zulke actieve katten op hun gewicht te houden. De exclusieve receptuur is speciaal ontwikkeld ter bescherming van de nieren van volwassen katten. Nieren zijn onder kattenbezitters een bron van gezondheidszorgen. Volwassen katten zijn in de bloei van hun leven en stellen speciale eisen aan hun voeding. Purina Pro Plan Adult Light Kattenvoer is helemaal aangepast aan de voedings- en energiebehoefte van jouw kat. Zo blijft jouw kat een leven lang gezond en vitaal. Pro Plan Adult Light bevat OptiRenal, in een speciaal voedingsstoffenmengsel met vitamine C, E, ß-caroteen, arginine en het Omega-3-vetzuur EPA. Wanneer het verouderingsproces de nierfunctie vertraagt en als de nierfunctie levenslang ondersteund moet worden, kan OptiRenal de nierfunctie aantoonbaar verbeteren. De exclusieve receptuur is speciaal ontwikkeld ter bescherming van nieren van volwassen katten. Nieren zijn onder kattenbezitters een bron van gezondheidszorgen.

Purina Pro Plan Light Adult Rijk aan Kalkoen voedt en beschermt tegelijkertijd:

  • Verminderde calorieën en vetgehalte , verhoogd aandeel niet oplosbare vezels zoals proteïne, om de vetvrije lichaamsmassa tijdens het gewichtsverlies te handhaven.
  • Pro Plan Adult Light bevat eersteklas kalkoen als hoofdbestanddeel voor een verhoogde acceptatie door jouw kat.
  • Hoog proteïneaandeel voor de opbouw van antilichamen en werkzame anti-oxidanten voor de celbescherming.
  • Unieke brokjesvorm en –textuur , helpt tandplak en tandsteen tot zo'n 40% te verminderen.

De natuur heeft jouw kat met vier belangrijke beschermingssystemen uitgerust. Zij werken samen ter bevordering van zijn gezondheid en welzijn: huid en vacht, spijsvertering, urineweg- en immuunsysteem. Actuele onderzoeksresultaten bevestigen dat aanvullende voedingsstoffen in de voeding helpen om deze systemen harmonisch samen te laten werken en daardoor de bescherming te optimaliseren. Pro Plan Adult Light met "Natural Feline Protection" versterkt de beschermende werking van al deze systemen van jouw kat:

  • Huid & Vacht: vitamine A, linolzuur en zink voor de vochthuishouding en elasticiteit van de huid. Essentiële vetzuren uit visolie zorgen voor een dichte, glanzende vacht.
  • Spijsverteringssysteem: hoog proteïnegehalte en havervezels voor gecontroleerde koolhydraten vermindering en een slanke lichaamsbouw.
  • Urinewegsysteem: Verhoogde bescherming door OptiRenal. Essentiële mineralen en pH-controle van de urine houden de urinewegfuncties in stand.
  • Immuunsysteem: Verhoogd proteïnegehalte voor een snelle afweer ondersteunt de aanmaak van antilichamen en werkzame antioxidanten.

Pro Plan Adult
Purina Pro Plan Kattenvoer beschermt jouw kat, het bevordert een gezond immuunsysteem, een gezonde huid, een gezonde vacht en bovenal een gezonde vertering. Alle Pro Plan Recepturen worden door dierenartsen en voedingsdeskundigen ontwikkeld om een volledige en uitgebalanceerde voeding voor katten te verkrijgen, die is gebaseerd op de levensfase en op het activiteitenniveau van de kat.

Samenstelling
Hoogwaardige kalkoen (16%) (inclusief rug en borst), rijst, gedroogd gevogelte-eiwit, tarwe, sojameel, maïseiwitmeel, tarwegluten, gedroogde bietenpulp, maïs, mineralen, visolie, dierlijke vetten, gedroogde plantaardige vezels, digest, gisten, gedroogd ei.

Toevoegingsmiddelen
Nutritionele toevoegingsmiddelen:
Vitamine A (30.000IE/kg), vitamine D3 (950 IE/kg), vitamine E (670 IE/kg), vitamine C (140 mg/kg), ijzer(II)sulfaatmonohydraat (120 mg/kg), watervrij calciumjodaat (1,8 mg/kg), kopersulfaatpentahydraat (12 mg/kg), mangaansulfaatmonohydraat (44 mg/kg), zinksulfaatmonohydraat (110 mg/kg), natriumseleniet (0,13 mg/kg).
Met antioxidanten.

Analytische bestandsdelen

 

 

ruw eiwit 38.0 %
ruw vet 10.0 %
ruwe vezel 3.5 %
ruwe as 7.5 %
linolzuur 1.7 %
omega-3-vetzuren 0.4 %
arginine 2.3 %

Voedingsadvies
Pro Plan Light Adult rijk aan kalkoen is een compleetvoer voor katten.

Voedingshoeveelheid per dier in g/dag volgens de fabrikant:

Lichaamsgewicht van de kat Puur droogvoer Droogvoer + Natvoer (85 g)
2 kg 20 g 5 g + Natvoer*
3 kg 35 g 15 g + Natvoer*
4 kg 45 g 25 g + Natvoer*
5 kg 65 g 35 g + Natvoer*
6 kg 65 g 45 g + Natvoer*
 > 6 kg +10 g / kg +10 g / kg + Natvoer*

Er moet altijd voldoende schoon en vers drinkwater beschikbaar zijn.

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.