Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

Niet beschikbaar
Niet beschikbaar
(0)

James Wellbeloved Adult - Lam & Rijst voor volwassen honden is natuurlijk hypo-allergeen hondenvoer. Helpt bij dunne ontlasting en kalmeert een jeukende en geïrriteerde huid en vacht.

Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

Wij kunnen U per email laten weten wanneer dit product weer op voorraad is.


Het regelmatig voeden met lam en rijst is altijd een traditionele manier geweest om de spijsvertering van een hond in balans te houden. Bovendien helpt het ook huidallergie en -irritatie tegen te gaan. James Wellbeloved Adult Lam & Rijst is een puur, naturlijk en compleet droog voer van sappige lam en bruine rijst. Gerst is toegevoegd als bron van vezels en zeewier, alfalfa en yucca bevorderen een goede gezondheid.

James Wellbeloved maakt geen gebruik van kunstmatige kleur- en smaakstoffen of andere conserveringsmiddelen. Al het voer van James Wellbeloved is hypo-allergeen en bevatten enkel een dierlijke proteine, om ervoor te zorgen dat jouw huisdier niet intollerant voor bepaald voedsel zal worden.

 

James Wellbeloved maakt geen gebruik van kunstmatige kleur- en smaakstoffen of andere conserveringsmiddelen. Al het voer van James Wellbeloved is hypo-allergeen en bevatten enkel een dierlijke proteine, om ervoor te zorgen dat jouw huisdier niet intollerant voor bepaald voedsel zal worden.

 

James Wellbeloved Adult Lam & Rijst is een compleet gebalanseerde hondenvoeding, gemaakt van natuurlijke ingrediënten die speciaal geselecteerd zijn om jouw huisdier te voorzien van een gezonde voeding:

  • Lam is gebruikt als enige hypoallergene dierlijke proteïne bron en is zeer gemakkelijk te verteren. Ander dierlijke proteïnes, welke vaak lijden tot allergische reacties, zijn compleet vermeden. James Wellbeloved is een natuurlijk product en gebruikt daarom ook geen vleeshydrolysaat. De dierlijke vetten in het product komen uitsluitend van het lamsvlees dat is gebruikt.
  • Volkoren rijst en gepelde rijst zijn beide een zeer goede koolhydraatbron voor gevoelige magen.
  • Gerst is een natuurlijke vezel welke zeer belangrijk is voor de spijsvertering van je hond.
  • Natuurlijk zeewier is rijk aan jodium en probiotische vezels welke meewerken aan een gezonde stofwisseling.
  • Alfalfa is een natuurlijke bron van essentiële mineralen en anti-oxidanten, welke de stofwisseling van jouw hond helpt te beschermen en welke zal bijdragen aan een goede gezondheid op latere leeftijd.
  • Gedroogde bietenpulp levert vezels en bevordert zo een goede darmflora.
  • Yucca Schidigera helpt de geur van de ontlasting te verminderen.
  • Vlas is rijk aan essentiële omega-vetzuren, welke goed zijn voor een rijke, glimmende vacht.
James Wellbeloved hondenvoer bevat alle onderstaande ingrediënten:
    • Alle essentiële vitamines A, D, E en B.
    • Vitamine E als natuurlijke anti-oxidant beschermt tegen vrije radikalen.
    • Probiotische vezels van witlof extract welke rijk is aan Inuline, wat de gezondheid van het darmkanaal bevordert (niet te verwarren met Insuline).
    • Levert alle essentiële mineralen (b.v. Calcium, Fosfor) en essentiële spoorelementen (b.v. zink, magnesium, selenium).



     
  • James Wellbeloved hondenvoer is gezond en lekker, alle componenten van dit eerste klas voer hebben een speciaal effect en doel en zijn ondertussen gemakkelijk te verteren. James Wellbeloved helpt voedselallergieën en voedselintolleranties te minimaliseren en bevordert een gezonde spijsvertering en een gezonde vacht en huid. James Wellbeloved bevordert de gezondheid en de vitaliteit van jouw hond. JamesWellbeloved_No-Bild
  • Samenstelling:
    rijst (41%), lamsvleesmeel (24 gemalen volkoren gerst (20%), lamsvet (3,9%), hele lijnzaad (3,9%), lamssaus (2,9%), bietenpulp, luzernemeel (1,3 natuurlijk zeewier (0,5%), natriumchloride, Omega-olie supplement, kaliumchloride, chicoreé-extract (0,1%), calciumcarbonaat, Yucca-extract (0,02%.

    Toevoegingsmiddelen:
    Voedingsfysiologische toevoegingsmiddelen:
    antioxidanten: E306/ natuurlijke antioxidanten (150 mg/kg).
    vitaminen: E672/ vitamine A (15.000 IE/kg), E671/ vitamine D3 (2.250 IE/kg).
    sporenelemente: E1/ ijzer (133 mg/kg), E2/ jodium (3,3 mg/kg), E4/ koper (20 mg/kg), E5/ mangaan (40 mg/kg), E6/ zink (385 mg/kg), E8/ selenium (10 mg/kg).


    Analytische bestandsdelen

    ruw eiwit 23.5 %
    ruw vet 14.5 %
    ruwe vezel 3.4 %
    ruwe as 9.2 %
    omega-3-vetzuren 0.9 %
    omega-6-vetzuren 1.4 %

    vitamine E

    Aanbevolen dagelijks hoeveelheid voer in gram, volgens producent:

    James Wellbeloved Adult Lam & Rijst is een compleet voer voor honden.

     

    Gewicht Dagelijks hoeveelheid in gram
    2 - 4 kg 55 - 90
    6 - 10 kg 125 - 180
    12 - 22 kg 210 - 300
    24 - 40 kg 345 - 500
    45 - 90 kg 550 - 905


    Zorgt ervoor dat er altijd vers drinkwater ter beschikking staat.

    150.0 mg

     

     

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.