Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen | Official partner vanBol.com

  • Vragen? Bel ons op 06 22 06 47 75 of stuur een berichtje via Whatsapp

€33,50
Beschikbaar
(0)
Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

Als je op zoek bent naar droogvoer voor je kitten met een groot aantal functionele ingrediënten, is IAMS for Vitality Kitten met zeevis een uitstekende keuze: het wordt bereid met een onweerstaanbaar lekkere mix van kip, kalkoen en heerlijke zeevis en heeft dus een hoog aandeel aan dierlijk eiwit in het totale eiwitgehalte. Daarnaast bevat het kittenvoer DHA, wat kan bijdragen aan een normale hersenontwikkeling van je kleine huistijger.

En om de dagelijkse tandverzorging ook direct te bevorderen, bestaat IAMS for Vitality Kitten met Zeevis uit heerlijke krokante brokken die door mechanische slijtage en een afgestemd mineraalgehalte kunnen helpen de vorming van vervelende tandplak te verminderen. Dankzij het volwaardige recept met antioxidanten en vitamine E kan het lekkere menu zelfs de lichaamseigen afweer ondersteunen. Vulstoffen, kunstmatige kleur- en smaakstoffen en gentechniek maken bij de natuurlijke samenstelling geen schijn van kans!

Samenstelling
Gedroogde kip en kalkoen (45%, waarvan 27% kip, een natuurlijke bron van taurine), maïs, varkensvet, zeevis (4%), rijst, gedroogde bietenpulp (3%), kippensaus, vismeel, gedroogd heel ei, fructo-oligosacchariden (0,7%), visolie, kaliumchloride.

Toevoegingsmiddelen
Nutritionele toevoegingsmiddelen:
Vitamine A (55.000 IE/kg), vitamine D3 (1581 IE/kg), vitamine E (136 mg/kg), koper [als koper(II)sulfaat pentahydraat] (10 mg/kg), jodium [als kaliumjodide] (1,2 mg/kg), mangaan [als mangaansulfaat, monohydraat] (44 mg/kg), zink [als zinkoxide] (110 mg/kg)

Analytische bestandsdelen

ruw eiwit 37.0 %
ruw vet 21.0 %
ruwe vezel 1.8 %
ruwe as 8.2 %
calcium 1.7 %
fosfor 1.3 %
magnesium 0.1 %
omega-3-vetzuren 0.33 %
omega-6-vetzuren 3.1 %
taurine 2200.0 mg/kg
docosahexaeenzuur 0.1 %

Voedingsadvies
IAMS for Vitality Kitten is een compleetvoer voor katten.

Kittens

Weken Gewicht kitten Portie in g/dag
5 0,5 kg 30 g
10 1 kg 65 g
20 2 kg 65 g
30 3 kg 75 g
40 4 kg 80 g


Moederkat

Gewicht
van de kat
Portie in g/dag
Drachtige kat Zogende kat
2 - 6 kg 30 - 135 g 30 - 270 g


Let erop dat er altijd genoeg vers water beschikbaar is.

Bij de overstap naar IAMS wordt een geleidelijke invoering gedurende vier dagen aangeraden. Afhankelijk van de leeftijd, het temperament en de activiteit heeft je kat meer of minder voer nodig. In overeenstemming met het natuurlijke gedrag van katten adviseren wij de dagelijkse hoeveelheid te verdelen over minimaal twee maaltijden per dag.

Onderstaande specificaties zijn richtwaarden. Ze kunnen afwijken van de daadwerkelijk benodigde hoeveelheden voer. Pas de hoeveelheid voer dusdanig aan dat je kat op het ideale lichaamsgewicht blijft.

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.