Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen | Official partner vanBol.com

  • Vragen? Bel ons op 06 22 06 47 75 of stuur een berichtje via Whatsapp

€82,95
Beschikbaar
(0)
Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

Een goed droogvoer kan meer doen dan alleen maar verzadigen! IAMS for Vitality Adult met tonijn wordt bereid met kip, kalkoen en lekkere tonijn – als dat niet lekker smaakt! De speciale samenstelling kan zelfs een optimale pH-waarde van de urine bevorderen en zo de normale urinewegen ondersteunen. De toegevoegde taurine ondersteunt bovendien het normale gezichtsvermogen van je kat.

Dankzij de toevoeging van natuurlijke prebiotica, die bijvoorbeeld via suikerbietenpulp in het voer terechtkomen, kan IAMS for Vitality Adult met Tonijn ook de spijsvertering van je kat bevorderen. De tandvriendelijke en heerlijk krokante brokken kunnen dankzij hun vorm en het afgestemde mineraalgehalte zelfs helpen de vorming van tandplak te verminderen en het risico op tandsteen verlagen. Er worden geen onnodige toevoegingen zoals vulstoffen, kunstmatige kleurstoffen en aroma's of gentechniek aan toegevoegd, en ook tarwe is helemaal uit het recept weggelaten.

Samenstelling
Gedroogde kip en kalkoen (39%, waarvan 24% kip, een natuurlijke bron van taurine), maïs, gierst, reuzel, gedroogde tonijn (4%), gedroogde bietenpulp (1,8%), kippensaus, fructo-oligosacchariden (0,73%), visolie, kaliumchloride.

Toevoegingsmiddelen
Nutritionele toevoegingsmiddelen:
Vitamine A (50.000 IE/kg), vitamine D3 (1438 IE/ kg), vitamine E (124 mg/kg), koper [als koper(II)sulfaat pentahydraat] (7 mg/kg), jodium [als kaliumjodide] (0,9 mg/kg), mangaan [als mangaansulfaat, monohydraat] (32 mg/kg), zink [als zinkoxiden] (80 mg/kg)

Analytische bestandsdelen

ruw eiwit 35.0 %
ruw vet 14.0 %
ruwe vezel 1.8 %
ruwe as 7.0 %
calcium 1.4 %
fosfor 1.2 %
magnesium 0.098 %
omega-3-vetzuren 0.28 %
omega-6-vetzuren 2.7 %
taurine 0.19 %

Voedingsadvies
IAMS Vitality Adult met Tonijn is een compleetvoer voor katten.
 

Gewicht van de kat Portie in g/dag
2 kg 25 - 40 g
3 kg 40 - 60 g
4 kg 55 - 75 g
5 kg 70 - 95 g
6 kg 80 - 115 g
7 kg 95 - 135 g


Let erop dat er altijd genoeg vers water beschikbaar is.

Bij de overstap naar IAMS wordt een geleidelijke invoering gedurende vier dagen aangeraden. Afhankelijk van de leeftijd, het temperament en de activiteit heeft je kat meer of minder voer nodig. In overeenstemming met het natuurlijke gedrag van katten adviseren wij de dagelijkse hoeveelheid te verdelen over minimaal twee maaltijden per dag.

Onderstaande specificaties zijn richtwaarden. Ze kunnen afwijken van de daadwerkelijk benodigde hoeveelheden voer. Pas de hoeveelheid voer dusdanig aan dat je kat op het ideale lichaamsgewicht blijft.

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.