Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

€105,95
Beschikbaar
(0)

Stevige hondenmand met water en vuilwerend thermodeken, dik beklede rand en een extra dik kussen - dé slaap- en knuffelplek voor de veeleisende hond.

De ravotbestendige hondenmand Sleepy Time - grijs is ideaal bij gebruik indoor of outdoor. De water- en vuilwerende stof en het dikke ingelegde kussen geven een hoog voelgoed-gehalte na een lange wandeling bij slecht weer. Bij vuil kan het mandje met een vochtige doek afgenomen worden. Op het overtrek is een decoratief maan- en sterrenmotief gestik

Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

Met een ritssluiting kan het overtrek afgenomen worden. De vier zijkanten zijn niet met elkaar verbonden en zijn separaat eruit te nemen.


Samen met de mand wordt een extra dik en comfortabel kussen geleverd. De een kant van het overtrek is van makkelijk afneembare stof en de andere kant is van zacht pluche. Het overtrek van het kussen kan makkelijk worden verwijderd de ritssluiting. De hondenmand is grijs en bestaat voor 100% uit polyester en is tot 30° C wasbaar in de wasmachine. De onderkant is van zwart nylon vervaardigd.

Afmetingen van de hondenmand Sleepy Time grijs:

Buitenmaten Binnenmaten Bodemdikte
L 80 cm x B 65 cm x H 30 cm L 55 cm x B 35 cm ca. 3 cm
L 100 cm x B 75 cm x H 30 cm L 60 cm x B 50 cm ca. 3 cm
L 120 cm x B 95 cm x H 30 cm L 85 cm x B 65 cm ca. 3 cm

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.