Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen | Official partner vanBol.com

  • Vragen? Bel ons op 06 22 06 47 75 of stuur een berichtje via Whatsapp

€16,95
Beschikbaar
(0)
Voor 12.00 uur bestelt zelfde werkdag verstuurd

Plus- en minpunten

Voor het bestrijden van bloedluizen
Geschikt voor het behandelen van kippenhokken en andere vogelverblijven
Werkt preventief bij wekelijks gebruik

Excellent Omgevingsspray

Bloedluizen zijn voor de meeste hobbykippenhouders helaas een bekend probleem. Overdag verstoppen ze zich in naden en kieren, om ’s avonds tevoorschijn te komen op zoek naar een slachtoffer om zich mee te voeden. De Excellent Omgevingsspray tegen bloedluizen helpt om dit probleem aan te pakken. Dit niet-giftige product heeft een fysieke werking op bloedluizen en maakt bloedluizen immobiel, waardoor ze uitdrogen en sterven. Met deze spray kun je eenvoudig diverse oppervlakken behandelen.

Gebruik

Maak voor gebruik het kippenhok goed schoon. Schud de flacon goed voor gebruik. Spray alle plekken in waar de bloedluizen kunnen zitten (zoals op en onder de zitstokken en in de naden en kieren in het kippenhok) vanaf een afstand van 30 cm. Bij een zware infestatie de spray na 24 uur nogmaals gebruiken. Gebruik de spray wekelijks om bloedluizen preventief tegen te gaan. Ook toepasbaar bij verblijfplaatsen van kooivogels en duiven.

Opmerkingen

Buiten het bereik van kinderen bewaren. Niet toepassen in de omgeving van kinderen jonger dan 1 jaar en personen met luchtwegproblemen. Niet rechtstreeks op pluimvee toepassen. Bevat <5% dimethicon copolyol.

 

100 ml is goed voor 1,2 m²
250 ml is goed voor 3 m²

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.