Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

€57,95
Beschikbaar
(0)
Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

Eatwell five meal feader
Medicijnen op tijd geven? Of aan de late kant? Plan maaltijden voor uw hond of kat tot op de minuut. Deze automatische voerbak is geschikt tot 5 maaltijden per dag. In elk compartiment past 237 ml droog of blikvoer. Help uw huisdier met afvallen door kleinere maaltijden gedurende de dag in te plannen. 24/7 in te stellen. De BPA-vrije plastic bak is vaatwasmachinebestendig. Geschikt voor katten en kleine tot middelgrote honden. Werkt op 4 D-cell alkalinebatterijen (niet inbegrepen).



Medicijnen op tijd geven? Aan de late kant? Of op vakantie en de buurvrouw komt eten geven? Plan maaltijden voor uw hond of kat tot op de minuut. Deze automatische voerbak is geschikt tot 5 maaltijden per dag. In elk compartiment past 237 ml droog of blikvoer. Help uw huisdier met afvallen door kleinere maaltijden gedurende de dag in te plannen om zo uw huisdier gezond te houden. Mogelijkheid tot nu voeren om de bak te draaien. Als u op deze knop drukt, wordt de volgende geplande maaltijd niet geannuleerd. Als u en uw huisdier niet thuis zijn, kunt u de voerbak onderbreken zonder het geprogrammeerde schema te verliezen.
24/7 in te stellen. De verwijderbare BPA-vrije plastic bak is vaatwasmachinebestendig in het bovenste. Geschikt voor katten en kleine tot middelgrote honden. Werkt op 4 D-cell alkalinebatterijen (niet inbegrepen).

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.