Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

€36,95
Beschikbaar
(0)

Voor katten met een gevoelige spijsvertering.
Voeding die diarree en haarballen voorkomt.

  • Bevat extra Omega 3 en 6, waardoor haarballen minder snel ontstaan
  • Soepelere ontlasting
  • Haarballen worden makkelijker verwijderd
  • Met kip, zalm en rijst
Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

Denkacat Hypo Sensitive kattenvoeding voor de gevoelige spijsvertering.

Denkacat Hypo Sensitive is een optimaal verteerbaar brokje en bevordert een goede werking van de spijsvertering. Deze voeding is speciaal ontwikkeld voor volwassen katten met maag- en darmproblemen (symptomen diarree, braken en soms ook huidproblemen). Een hoog percentage optimaal verteerbare dierlijke eiwitten, staat garant voor een compacte, stevige (dus makkelijk op te ruimen) ontlasting. Dit is een complete dieetvoeding. Het bijvoeren met bijvoorbeeld snacks is niet nodig en niet wenselijk. Het geven van tussendoortjes verstoort de balans van deze voeding en daarmee het eindresultaat (de vertering/ontlasting).

Het uitgangspunt bij de ontwikkeling van voedingsconcept is de kieskeurigheid van de kat geweest. Onweerstaanbare voeding waarin smakelijkheid wordt gekoppeld aan bijzonder hoogwaardige voedingsstoffen, afgestemd op verschillende levensfasen en ongemakken. Een uitgebalanceerde maaltijd voor jouw kat, waarbij de specifieke voedingsbehoeften en gezondheid centraal staan, van speelse kitten tot kwieke senior.


Samenstelling Denkacat Hypo Sensitive

Gedehydrateerde kip, maisgluten, kippenvet, rundvet, rijst, mais, tarwe, extract van dierlijk eiwit, gehydroliseerde kippenlever, mineralen, zalmolie, plantaardige celstof


Analytische bestanddelen

ruw eiwit 33,0%, ruw vet 18,5%, ruwe celstof 2,0%, ruwe as 6,1%, vitamine A 16500 IE/kg, vitamine D3 1650 IE/kg, ijzer 100 mg/kg, mangaan 40 mg/kg, koper 5,0 mg/kg, zink 150 mg/kg, jodium 1 mg/kg, selenium 0,2 mg/kg


Gebruiksaanwijzing

De hoeveelheden voer volgens de tabel is de dagelijkse voerbehoefte. Bij voorkeur verstrekken in 2 maaltijden. In de praktijk kan hier vanaf geweken worden. Blijf de conditie van jouw kat goed in gaten houden. Zorg dat er altijd voldoende vers drinkwater beschikbaar is. Denkacat Hypo Sensitive is een volledige voeding voor katten.


Voedingsschema Denkacat Hypo Sensitive per dag

2 kg – 33 gram
3 kg – 44 gram
4 kg – 60 gram
5 kg – 75 gram
6 kg – 90 gram
7 kg – 105 gram
8 kg – 120 gram

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.