Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

 • Vragen? Bel ons op 06 22 06 47 75 of stuur een berichtje via Whatsapp

€38,50
Beschikbaar
(0)
Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

De belangrijkste groeifase bij middelgrote honden is gedurende de eerste zes levensmaanden. Dit is een bijzonder belangrijke fase in het leven van je hond. Fouten bij het voeren zoals te veel of te weinig voeren of extra toevoeging van calcium dient in ieder geval te worden vermeden. Verkeerd voeren kan leiden tot schade, die niet meer hersteld kan worden. Er wordt daarom aangeraden, puppy's en jonge honden een optimale verzorging met voedingsstoffen in deze voor hun verdere leven belangrijke fase te bieden, zodat zij tot gezonde honden kunnen opgroeien. Hier is een speciaal afgestemde voeding belangrijk, die alle benodigde voedingsstoffen, zoals koolhydraten, eiwitten, vetten, vitaminen en mineralen, in juiste en evenwichtige hoeveelheid bevat. Omdat drachtige en zogende honden vergelijkbare behoeften als opgroeiende puppy's hebben, hebben ook zij een extra portie energie, eiwit, vitaminen en mineralen nodig.

Concept for Life medium junior is exact op de behoeften van je puppy afgestemd en biedt een evenwichtige voedingsstofbalans voor de optimale rondomverzorging van middelgrote honden. Met Concept for Life wordt de gezondheid en het welzijn van de hondenmoeder evenals van je pup in de groeifase compleet bevorderd - vanaf het begin.

De bijzondere voedingsstofbehoefte van puppy's en opgroeiende honden dekt Concept for Life medium junior door een adequaat hoog gehalte aan zeer goed verteerbare eiwitten en de toevoeging van een speciale voedingsstofmix. Een uitgebalanceerde verhouding calcium en fosfor gecombineerd met een hoog gehalte vitamine D3 zorgt bovendien voor een gezonde en gelijkmatige groei evenals de optimale ontwikkeling van botten en gebit. Het speciale FORMULA X ondersteunt daarbij actief de levenslange gezondheid en zorgt voor allerhoogste functionaliteit. Hoofdbestanddeel van Concept for Life is geselecteerd, vers vlees, dat samen met hoogwaardige en functionele grondstoffen een excellente en evenwichtige samenstelling van de voedingsstoffen biedt. Dit wordt gekenmerkt door een hoge verteerbaarheid en verdraagbaarheid.

Het vitamine-B-complex in het voer gecombineerd met koper en organisch gebonden zink evenals waardevolle omega-3- en omega-6-vetzuren kan een glanzende vacht en een soepele huid van je pup positief beïnvloeden. Het voer ondersteunt tevens de optimale ontwikkeling van kraakbeen en gewrichten in de groei.

De hoogkwalitatieve droogvoeding van Concept for Life medium junior werd volgens wetenschappelijke bevindingen speciaal voor opgroeiende puppy's evenals drachtige en zogende honden van middelgrote rassen ontwikkeld:

 

 • Gelijkmatige groei:
  door het aangepaste eiwitgehalte samen met een op de behoeften afgestemde voedingsstofmix uit vitaminen en mineralen kan de gelijkmatige groei worden bevorderd en de verhoogde energiebehoefte in de groeifase van opgroeiende puppy's van middelgrote rassen perfect worden gedekt.
 • Optimale ontwikkeling van botten & tanden:
  het verhoogde gehalte vitamine D3 evenals de evenwichtige verhouding calcium en fosfor zorgen voor een optimale ontwikkeling van botten, gewrichten en tanden.
 • Optimale garantie van verteerbaarheid:
  hoogwaardige ingrediënten en plantenvezels evenals ballaststoffen uit lijnzaad en bietenpulp ondersteunen een evenwichtige darmflora en dragen bij aan een goede spijsvertering.
 • Ondersteuning van de natuurlijke weerstand:
  het speciale vitamine- en antioxidantencomplex uit aroniabessen, hop en groene thee evenals de prebiotica in het voer kunnen de opbouw van de lichaamseigen weerstand ondersteunen. Het verhoogde vitaminegehalte kan bovendien een ideale ontwikkeling van de pup positief beinvloeden.
 • Evenwichtige voedingsstofbalans:
  de receptuur bevat alle belangrijke eiwitten, vetzuren, ballaststoffen, vitaminen en mineralen, die je pup voor een optimale complete verzorging nodig heeft.
 • Glanzende vacht & gezonde huid:
  het vitamine-B-complex in het voer gecombineerd met koper en organisch gebonden zink evenals waardevolle omega-3- en omega-6-vetzuren kan een glanzende vacht en een soepele huid van je jonge hond positief beïnvloeden.
 • Optimale ontwikkeling van kraakbeen & gewrichten:
  de receptuur bevat de beide natuurlijke kraakbeen-voedingsstoffen glucosamine en chondroïtinesulfaat. Extra kan vitamine C ook de voor het kraakbeen belangrijke collageenvorming ondersteunen.
 • In samenwerking met dierenartsen ontwikkeld
 • Hoog vleesaandeel
 • Rijst als goed verdraagbare bron van koolhydraten - vrij van tarwe of soja

 

Concept for Life is een uniek, wetenschappelijk gefundeerd voedingsconcept voor een totaal gezond hondenleven. De soort medium junior biedt opgroeiende jonge honden van middelgrote rassen tot 12 maanden evenals drachtige en zogende honden een op de behoefte afgestemde en evenwichtige voeding.

Concept for Life – op maat gemaakt voor het leven.

Samenstelling:
30 % gevogelte-eiwit (rijk aan kip, gedeeltelijk gedroogd en gehydrolyseerd), 20 % vers kippenvlees, rijst, maïs, gevogeltevet, gedroogde bietenpulp (ontsuikerd), lijnzaad, lignocellulose, biergist (gedroogd), ei (gedroogd), natriumchloride, 0,4 % zalmolie, 0,3 % zonnebloemolie, 0,2 % gistextract (rijk aan bètaglucanen en mannan-oligosachariden), 0,1 % cichorei-inuline, 0,1 % appelbesextract (gedroogd, rijk aan polyfenolen), 0,04 % glucosamine, 0,02 % chondroïtinesulfaat, 0,02 % extracten van hop en groene thee (gedroogd, rijk aan flavonoïden).

Energie per kg: ME (FEDIAF, 2013) 16.85 MJ / 4.024 kcal.

 

Toevoegingsmiddelen kg:
Nutritionele toevoegingsmiddelen: 
vitamine A 15.000 IE, vitamine D (als vitamine D3) 1600 IE, vitamine E (als all-rac-alfa-tocoferylacetaat) 400 mg, vitamine C (als ascorbylmonofosfaat, calcium-natrium-zout) 200 mg, vitamine B1 (als thiaminemononitraat) 15 mg, vitamine B2 (als riboflavine) 15 mg, vitamine B6 (als pyridoxinehydrochloride) 10 mg, vitamine B12 (als cyanocobalamine) 220 mcg, niacine 40 mg, calcium-D-pantothenaat 35 mg, foliumzuur 1,5 mg, biotine (als D(+)-biotine) 400 mcg, cholinechloride 3000 mg, koper (als koper(II)sulfaat-pentahydraat) 12,5 mg, zink (als zinksulfaat-monohydraat) 100 mg, zink (als zinkchelaat van glycinehydraat) 60 mg, ijzer (als ijzer(II)sulfaat-monohydraat) 250 mg, mangaan (als mangaan(II)sulfaat-monohydraat) 30 mg, jodium (als calciumjodaat, watervrij) 2,2 mg, selenium (als natriumseleniet) 0,40 mg,
Technologische toevoegingsmiddelen: antioxidanten

 

ruw eiwit 30.0 %
ruwe vezel 2.0 %
ruwe as 6.7 %
calcium 1.2 %
fosfor 0.95 %
natrium 3.5 %
omega-3-vetzuren 0.75 %
omega-6-vetzuren 3.8 %

Voedingsadvies:
De aangegeven voerhoeveelheden zijn richtlijnen en horen aan de individuele behoeften te worden aangepast. Groeiende welpen evenals zwangere en zogende teefjes mag het voer ook vrij beschikbaar worden aangeboden Biedt u het voer droog aan. Ten alle tijde vers water klaar hebben staan.

 

Leeftijd in maanden Gewicht 11 kg Gewicht 14 kg Gewicht 18 kg Gewicht 22 kg Gewicht 25 kg
2 125 g 140 g 175 g 205 g 225 g
3 165 g 190 g 230 g 270 g 300 g
4 180 g 210 g 250 g 295 g 330 g
5 185 g 205 g 260 g 310 g 350 g
6 185 g 205 g 260 g 310 g 350 g
8 180 g 205 g 260 g 310 g 350 g
10 175 g 200 g 250 g 300 g 340 g
12 155 g 180 g 230 g 270 g 300 g

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.