Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen | Official partner vanBol.com

  • Vragen? Bel ons op 06 22 06 47 75 of stuur een berichtje via Whatsapp

€7,60
Beschikbaar
(0)
Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

€7,60

Chuckit! ultra tug | S-5cm

€9,50

Chuckit! ultra tug | M-6cm

€13,50

Chuckit! ultra tug | L-7cm

Nagenoeg onverwoestbare hondenbal met gebruiksvriendelijk touw. Te gebruiken als apporteer- en kauwspeelgoed.

Maak kennis met het nieuwe favoriete speeltje van u en uw hond. De bekende Chuckit bal is nu uitgevoerd met een gebruiksvriendelijk lint. Dit lint zorgt ervoor dat u altijd en overal gemakkelijk de bal ver weg kunt gooien. Hiernaast heeft de bal felle kleuren en blijft deze drijven, zodat de bal niet snel kwijt zal zijn.

 

Multifunctioneel te gebruiken:

De bekende ChuckIt hondenbal is nu uitgevoerd met een gebruiksvriendelijk touw. Hierdoor is het zeer stevige hondenspeeltje te gebruiken als apporteerspeelgoed, bal en kauwspeelgoed.

 

Geen vieze handen en optimaal speelplezier:

Het gebruiksvriendelijke lint zorgt ervoor dat u geen vieze handen meer zult krijgen tijdens het spelen met uw hond. Zo kunt u op ieder terrein en met iedere weersomstandigheid erop uit met uw hond.

 

Nagenoeg onverwoestbaar:

De ChuckIt ballen zijn van uitzonderlijk hoge kwaliteit, waardoor deze nagenoeg niet kapot zijn te bijten. Dit zorgt ervoor dat u niet iedere week nieuw speelgoed voor uw hond hoeft te kopen.

 

Felle en vrolijke kleuren:

De felle kleuren zorgen ervoor dat de hondenbal makkelijk zijn terug te vinden in de natuur. Hiernaast blijft de bal drijven, waardoor deze niet snel kwijt zal zijn.

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.