Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

€8,50
Beschikbaar
(0)
Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

Chuckit Erratic Ball: Voor Urenlang Onvoorspelbaar Speelplezier!

 

Voeg wat pit toe aan het apporteerspel met de Chuckit Erratic Ball! Deze unieke bal biedt een extra uitdaging voor uw hond dankzij zijn hoekige vorm, waardoor de bal niet voorspelbaar in een rechte lijn rolt, maar juist alle kanten op stuiterend zijn weg vindt. Met hoogwaardig rubbermateriaal en een ontwerp dat perfect past bij het speelinstinct van uw hond, belooft de Erratic Ball urenlang actief vermaak.

 

Onvoorspelbare Stuiteringen

Dankzij de hoekige vorm stuitert de Erratic Ball onvoorspelbaar alle kanten op, wat het apporteerspel extra uitdagend en leuk maakt voor uw hond. Het moedigt actief spel aan en houdt de nieuwsgierigheid van uw hond constant geprikkeld.

 

Te Gebruiken met Ball Launchers

De Erratic Ball is perfect te combineren met de Chuckit Ball Launchers. Hierdoor kunt u de bal extra ver werpen en het apporteerspel nog spannender maken. Een geweldige manier om de band tussen u en uw hond te versterken.

 

Duurzaam Rubbermateriaal

Gemaakt van hoogwaardig rubber is de Erratic Ball duurzaam en bestand tegen intensief kauwen en spelen. Het materiaal is eenvoudig schoon te maken, waardoor het speeltje altijd klaar is voor het volgende avontuur.

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.