Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

€12,25
Beschikbaar
(0)
Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

Ontdek de ultieme frisbee-ervaring voor jouw grote viervoeter met de Chuckit Rugged Flyer!

 

Speciaal ontworpen voor grote honden met een krachtig gebit, is deze frisbee robuust genoeg om elke speelsessie aan te kunnen. De unieke materiaalmix van rigide kunststof en thermo-elastisch rubber maakt deze frisbee niet alleen sterk, maar ook duurzaam, waardoor hij bestand is tegen de tanden van zelfs de meest enthousiaste kauwers.

 

Robuuste Duurzaamheid voor Sterke Kauwers

De Chuckit Rugged Flyer is speciaal ontworpen met het oog op grote honden met een krachtig gebit. De unieke materiaalmix van rigide kunststof en thermo-elastisch rubber maakt deze frisbee extreem robuust en duurzaam, waardoor hij bestand is tegen zelfs de meest intense kauwsessies.

 

Ergonomisch Ontwerp en Gemakkelijke Grip

Het ergonomische ontwerp in combinatie met doordachte ribbels rondom zorgt ervoor dat de frisbee comfortabel vast te pakken is, zowel voor jou als voor je harige vriend. Of het nu gaat om een krachtige worp of een speels apporteer-spel, de Chuckit Rugged Flyer ligt goed in de hand, wat zorgt voor een optimale speelervaring.

 

Veelzijdigheid in Speelomgevingen, Zelfs in het Water

Deze frisbee is niet alleen geschikt voor het park of de tuin, maar maakt ook spelen op het strand mogelijk. Het drijvende ontwerp zorgt ervoor dat het plezier niet stopt, zelfs niet in het water. De Chuckit Rugged Flyer opent de deur naar veelzijdig speelplezier, ongeacht de omgeving, en zorgt voor onvergetelijke avonturen met je harige vriend.

 

Producteigenschappen

  • Merk: Chuckit!
  • Maat: Medium
  • Afmeting: Ø24 cm
  • Kleur: Assorti (Je ontvangt een kleur afhankelijk van de voorraad, geen keuze mogelijk)
  • Materiaal: 80% kunststof, 20% TPR (thermoplastisch rubber)
  • Gewicht: 250 gram

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.