Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen | Official partner vanBol.com

  • Vragen? Bel ons op 06 22 06 47 75 of stuur een berichtje via Whatsapp

€14,50
Beschikbaar
(0)
Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

De Chuckit! Crunch Duo Ball Tug biedt de perfecte combinatie van kauwplezier en apporteerplezier!

De Chuckit Crunch ball Duo-Tug combineert de populaire Crunch ballen van Chuckit met een dik touw voor extra trek- en draaiplezier met je hond. In de ballen zit het bekende knisperende materiaal verwerkt, waardoor de ballen knisperen en kraken tijdens het spelen en de instinctieve nieuwsgierigheid van de hond wordt getriggerd. Dankzij het stevige touw kun je met je hond een trekspelletje spelen, wat de band tussen u en uw hond versterkt, maar het is ook mogelijk om ermee te apporteren.

 

Knisperend Kauwplezier

De Chuckit Crunch Ball Duo is gemaakt van duurzaam en knisperend materiaal, waardoor het een geweldig kauwspeeltje is voor je hond. Het bevredigt hun natuurlijke kauwbehoefte en houdt ze bezig, terwijl het tegelijkertijd de tandhygiëne bevordert.

Perfect voor Apporteren

Deze bal is speciaal ontworpen voor apporteerplezier. Dankzij zijn duurzame rubberen constructie stuitert de bal op een manier die honden onweerstaanbaar vinden. Dit maakt het een geweldig speeltje om je hond actief te houden, zowel fysiek als mentaal.

Gemaakt van Duurzaam Rubber

De Chuckit! Ball is vervaardigd uit hoogwaardig, duurzaam rubber dat bestand is tegen krachtige beten en kauwsessies. Dit zorgt ervoor dat de bal lang meegaat, zelfs bij de meest enthousiaste honden, waardoor het een uitstekende investering is voor langdurig speelplezier.

 

Geschikt voor:

Alle Chuckit Ball Launchers in maat M

 

Productspecificaties:

  • Merk: Chuckit!
  • Kleur: Blauw/Oranje
  • Formaat: Bal ø 6 cm, touw 18 cm
  • Gewicht: 0.20 kg

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.