Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

€8,50
Beschikbaar
(0)
Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

Ontdek de Chuckit Breathe Right Fetch Ball, het ultieme speeltje dat niet alleen het apporteerplezier vergroot, maar ook de gezondheid van je harige vriend in gedachten houdt.

 

De Chuckit Breathe Right Fetch Ball is niet zomaar een bal; het is een slim ontworpen speeltje dat niet alleen het apporteerplezier vergroot, maar ook de gezondheid van jouw hond bevordert. Met de mogelijkheid om de apporteertijd met 30 tot 50% te verlengen, biedt deze robuuste bal duurzaamheid en veelzijdigheid. Perfect te gebruiken met de Chuckit Launchers voor moeiteloos werpen en drijvend op water voor verfrissende wateravonturen. Verwen jouw harige vriend met eindeloos speelplezier en een gezonde ademhaling.

 

Gezonde Ademhaling, Verlengd Plezier

De Chuckit Breathe Right Fetch Ball is ontworpen met speciale openingen om de ademhaling en luchtstroom van honden te vergemakkelijken tijdens het apporteren. Hierdoor kan jouw hond 30 tot 50% langer genieten van het apporteerplezier, wat niet alleen voor meer beweging zorgt, maar ook de algehele gezondheid bevordert.

 

Duurzame Bouw voor Langdurig Gebruik

Deze bal is gemaakt van robuust materiaal, wat resulteert in een duurzaam en langdurig speeltje. Of het nu gaat om krachtige apporteersessies of dagelijkse speelavonturen, de Chuckit Breathe Right Fetch Ball staat garant voor langdurig plezier, waardoor het een investering is in het welzijn en geluk van jouw hond.

 

Perfecte Synergie met Chuckit Launchers en Waterpret

Compatibel met de Chuckit Launchers, biedt deze bal een moeiteloze werpervaring, waardoor zowel eigenaar als hond kunnen genieten van interactief speelplezier. Bovendien drijft de bal op water, waardoor het ideaal is voor verfrissende wateravonturen. Een veelzijdig speeltje dat geschikt is voor diverse speelsituaties, van het park tot aan het zwembad.

 

Producteigenschappen

  • Merk: Chuckit!
  • Aantal: 2 Ballen
  • Formaat: Small
  • Diameter: Ø5 cm
  • Kleur: Oranje
  • Drijvend: Ja

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.