Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

€10,95
Beschikbaar
(0)
Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

Breng plezier naar jullie speeltijd met de Chuckit! Breathe Right Bumper dankzij het ademende ontwerp en de duurzame constructie!

Dit hondenspeeltje heeft een open ontwerp waardoor je honden om makkelijker kan ademhalen, zelfs als het speelgoed in de bek zit. De Breathe Right Bumper is gemaakt van duurzaam en drijvend materiaal zodat u overal met uw hond kunt spelen. Daarnaast heeft het speeltje touwen aan de zijkanten zodat het gooien makkelijker is en nog verder gegooid kan worden.

Dit unieke apporteer- en trekstuk is namelijk ontworpen om zowel jou als je hond een onvergetelijke speelervaring te bieden. Met zijn ademend ontwerp, duurzame constructie en mogelijkheden voor actievolle buitenspellen, zal de Breathe Right Bumper perfect zijn voor je dier. Geniet samen van avonturen en activeer de levenslust van je hond met dit fantastische speeltje!

 

 

Ademend Ontwerp

De Chuckit! Breathe Right Bumper heeft een uniek ontwerp met geperforeerde gaten waardoor lucht gemakkelijk door het speelgoed kan stromen. Dit bevordert een betere luchtstroom tijdens het apporteren en voorkomt dat je hond zich tijdens het spelen verstikt voelt, wat een zorgeloze speelervaring biedt.

Duurzaam en Langdurig Plezier

Dit speelgoed is gemaakt van hoogwaardig rubber dat bestand is tegen krachtige beten en kauwsessies. Het is gebouwd om lang mee te gaan, zelfs voor de meest energieke honden, en garandeert urenlang speelplezier.

Veilig voor Tandgezondheid

Het rubberen materiaal is zacht voor de tanden en het tandvlees van je hond, wat het risico op tandheelkundige problemen vermindert. Hierdoor kun je met een gerust hart spelen, wetende dat het goed is voor de mondgezondheid van je hond.

Geschikt voor Gooien en Apporteren

De Breathe Right Bumper is ontworpen om ver te gooien en gemakkelijk op te pakken. Het stuitert op een manier die honden aanmoedigt om te rennen, vangen en terug te brengen, wat ideaal is voor apporteerspellen en actieve lichaamsbeweging.

 

Productspecificaties:

  • Merk: Chuckit!
  • Kleur: Oranje
  • Formaat: 22 cm
  • Gewicht: 0.13 kg

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.