Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

€10,50
Beschikbaar
(0)
Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

Voeg deze set Chuckit speelballen toe aan de speelroutine van jouw hond en geniet samen van veilig, tandvriendelijk speelplezier. Perfect voor actieve buitenavonturen en waterpret!

 

Maak spelen met jouw hond nog leuker en tandvriendelijk met de Chuckit Amphibious Ballen, in een uitgebreide set van 3 stuks! Speciaal ontworpen voor gebruik in het water, zijn deze ballen ideaal voor avontuurlijke spelsessies op het strand of in de tuin.

 

Tandvriendelijk Materiaal

In tegenstelling tot reguliere tennisballen, die harde vezels bevatten die schadelijk kunnen zijn voor het gebit van jouw hond, zijn de Chuckit werpballen gemaakt van een stevig maar zacht materiaal. Zo kun je met een gerust hart genieten van actieve speelmomenten zonder concessies te doen aan de gezondheid van het gebit.

 

Drijvend Ontwerp

Maak gebruik van het drijvende vermogen van deze ballen en neem het speelplezier mee naar het water. Ideaal voor gebruik op het strand of tijdens zwempartijen, bieden deze ballen een veelzijdige speelervaring voor jouw waterliefhebber.

 

Combineerbaar met Chuckit Medium Werpstok

Verhoog het speelbereik door deze ballen te combineren met de medium Chuckit werpstok. Hierdoor kun je de ballen verder gooien en wordt het apporteerspel nog interactiever.

 

Opvallende Kleuren voor Zichtbaarheid

De felle kleuren van de ballen maken ze goed zichtbaar, waardoor je hond ze gemakkelijk kan volgen, zelfs tijdens de meest energieke speelsessies.

 

Producteigenschappen

  • Merk: Chuckit!
  • Formaat: Ø 6 cm
  • Aantal: 3
  • Kleur: Blauw/Oranje
  • Drijvend: Ja

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.