Meer informatie over uw bestelling verzenden? Zie Verzending
Openingstijden Bestelling afhalen / PostNL punt

 • Vragen? Bel ons op 06 22 06 47 75

€104,00
Beschikbaar
(0)

bosch Life & Care hondenvoer met het Life Protection Concept is met name geschikt voor volwassen honden van alle rassen die gevoelig zijn voor voeding. bosch Life&Care hondenvoer waarborgt met name een hoogwaardige basis voor een alomvattende ondersteunende en vitaliserende voeding voor de hond. bosch Young & Active is bijzonder goed te verdragen, met name ook voor gevoelige honden, die neigen tot voedingsafhankelijke stofwisselingsstoornissen.

Nutrition BalanceHet uitgelezen voedingsstoffenprofiel in bosch Life & Care Hondenvoer helpt onnodige belasting van de stofwisseling door onevenwichtige voeding te verminderen. Voedingsafhankelijke overbelasting van de stofwisseling kan de vaardigheden van jouw hond beïnvloeden door navenant te reageren op verschillende in- en uitwendige factoren die hierop van invloed zijn.

Nutrition BalanceDe op unieke receptuur gebaseerde bijzondere verdraagzaamheid (o.a. geen gebruik van gewone glutenhoudende graansoorten) van bosch Life & Care Hondenvoer ook bij voedingsgevoelige honden is een van de grondbeginselen voor een alomvattende verzorgende en beschermende voeding van jouw hond.

Naast de pure voedingsfysiologisch evenwichtige basisvoorziening met alle noodzakelijke voedingsstoffen, staan vitaliteit, levensvreugde en welzijn van de hond steeds meer in de belangstelling van de zorgzame hondenbezitter. Het bosch Life Protection Concept geeft je een nieuw, modern voedingsconcept, dat door het oplossen van bijzondere voedingsvraagstukken een bijdrage levert aan het welzijn van je hond.

bosch hondenvoer met Life Protection Concept wordt zonder de gebruikelijke glutenhoudende graansoorten gefabriceerd en is daardoor ook zeer goed geschikt voor honden, die gevoelig zijn en zulke stoffen niet kunnen verdragen. Alternatieve koolhydraatbronnen zoals gierst en aardappelen leiden tot een beduidend lager allergeen potentieel.

Door verschillende vooral verdraagzame en goed verteerbare proteïnen te gebruiken, wordt de verzorging met noodzakelijke eiwitbouwstenen en essentiële aminozuren al bij relatief lage proteïne-hoeveelheden gegarandeerd. Door de daarmee gepaard gaande lagere belasting van de stofwisseling door proteïne-afbraakproducten zijn de Life-Protection-Concept-kwaliteitsproducten zeer goed te verdragen, speciaal ook voor gevoelige honden, die neigen tot voedingsafhankelijke stofwisselingsstoornissen.

Life Protection Concept:

 • Immunity Control: Beta-glucanen zijn speciale koolhydraten die met hun specifieke structuur een natuurlijke, afweerstimulerende werking ontplooien.
 • Cell Protection: Belangrijke natuurlijke antioxidatief werkende bestanddelen uit verschillende vruchten (o.a. zorgvuldig gedroogde tomatenpuree (minstens 0,5%), met zorg gedroogde rode bosbessen (minstens 0,2%) evenals vitamine E en het sporenelement selenium (als natriumseleniet 0,3 mg/kg) beschermen de lichaamscellen tegen schadelijke aanval van stofwisselingsafbraakproducten.
 • Eye Care: Een uiterst effectieve combinatie van speciale componenten met natuurlijke hoeveelheden antioxidatief werkende bestanddelen (bijv. goudsbloemen minstens 0,025 %) en toegevoegde vitaminen ondersteunt het natuurlijke zicht en bestrijdt de leeftijdsgebonden verandering van het gezichtsvermogen.
 • Hair & Skin: Hoog werkzame vitaminen en sporenelementen (o.a. koper minstens 2,5%) en een uitgebalanceerde verhouding van essentiële vetzuren (o.a. Omega 6: Omega 3 < 5:1) evenals verschillende uitgelezen componenten (o.a. zeewiermeel minstens 0,1 %) zorgen voor een soepele huid en een optimaal gepigmenteerde, glanzende vacht van de hond.
 • Cartilage Care: Mosselextracten in de producten van het „Life Protection Concepts“ leveren hoogwerkzame glucosaminen. Glucosaminen en chondroïtinen kunnen de functie van het kraakbeen, met name in de gewrichten, doeltreffend ondersteunen.
 • Stable Intestinal Flora: Zeer zorgvuldig verwerkte grondstoffen zorgen voor een boven gemiddelde verteerbaarheid en een goed gevormde ontlasting.
 • Dental Care: De grootte evenals de textuur van de brokken stimuleren de hond onmiskenbaar tot het automatisch fijnmalen van het voer. Hieruit komt een positief schuur-effect voort voor de reiniging van het tandoppervlak, nog eens extra ondersteund door het gebruik van gestructureerde plantenvezels.
 • Energy Transfer: Lecithine en carnitine bevorderen de energie en vet-stofwisseling en het verbetert het energiegebruik van het voer. De werking van de hartspier wordt hierdoor ondersteund.
 • Olfactory Sense: Bij een marginale verzorging met bepaalde mineralen (bijv. natrium) kunnen honden met een verminderd reukvermogen reageren. Gezien deze voedingsafhankelijke samenhang houdt de toereikende voeding rekening met alle belangrijke mineralen en sporenelementen.
 • Nerves & Brain: Bij een sub-optimale voeding met bepaalde vitaminen kunnen honden met een verandering in het centrale zenuwstelsel reageren. Ook met deze voedingsafhankelijke samenhang houdt de toereikende voeding rekening met alle belangrijke vitaminen.
Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.