Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

€15,20
Beschikbaar
(0)

Care+ is een smaakvolle en uitgebalanceerde voeding. Het voer is geëxtrudeerd, waardoor de voedingsstoffen makkelijk verteerbaar zijn. Heel erg lekker en met extra vitamine C.

Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

Net als bijvoorbeeld mensen en apen kan een cavia zelf geen vitamine C aanmaken. Het is dan ook noodzakelijk dat uw cavia dit via het voer binnenkrijgt. Care+ cavia bevat voldoende vitamine C is gestabiliseerde vorm; de invloeden van zuurstof en licht worden hiermee beduidend verminderd, waardoor het voer te allen tijde voldoende vitamine C bevat.
Ieder brokje heeft dezelfde samenstelling om selectief eetgedrag tegen te gaan. Hierdoor behoren voedingstekorten en restjes tot het verleden. Verder bevat Care+ cavia Echinacea en Spirulina om te helpen de weerstand te verhogen. FOS en MOS zijn toegevoegd voor verbetering van de darmflora en Yucca Schidigera beperkt de geur van ontlasting en urine. Verder heeft het een laag vetgehalte om vetzucht tegen te gaan.

Verder heeft een cavia dagelijks hooi nodig; Beaphar heeft Timothy hooi in het assortiment. Dit hooi heeft een hoog ruwvezel gehalte (goed voor tanden en spijsvertering) en bevat een gunstige calcium/fosfor verhouding wat blaasproblemen helpt voorkomen.

Care+ is een smaakvolle en volledig uitgebalanceerde voeding. De voeding is geëxtrudeerd. Hierdoor zijn de eiwitten zeer licht verteerbaar. Ieder brokje heeft dezelfde samenstelling om selectief eetgedrag tegen te gaan. Hierdoor behoren voedingstekorten en restjes tot het verleden. Echinacea en Spirulina helpen te beschermen tegen ziekten. FOS en MOS verbeteren de darmflora en Yucca Schidigera beperkt de geur van ontlasting en urine. Uiteraard bevat Care+ voldoende gestabiliseerde Vitamine C.

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.