Meer informatie over uw bestelling verzenden? Zie Verzending
Openingstijden Bestelling afhalen / PostNL punt

  • Vragen? Bel ons op 06 22 06 47 75

€29,95
Beschikbaar
(0)

Arion Fresh Senior Light 12 kg is speciaal voor honden die een dagje ouder worden en/of neiging hebben tot overgewicht.

Verzadiging & gewicht
Heeft je hond de neiging tot overgewicht? ARION Fresh Senior Light is verrijkt met volkoren haver als bron van trage suikers voor een langdurig verzadigd gevoel, zodat je hond minder honger krijgt tussen de maaltijden. Bovendien voegden we extra L-carnitine toe om het vetmetabolisme te ondersteunen. Zo hou je het gewicht van je hond op een gezonde manier onder controle.

Spieren
Bij honden die een dagje ouder worden - of honden met de neiging tot overgewicht - vragen fysieke activiteiten vaak veel van het lichaam. Daarom bevat ARION Fresh Senior Light toegevoegde L-carnitine. Die stimuleert de omzetting van vetten in energie, zodat je hond zijn vetreserves aanspreekt en zijn waardevolle spiermassa behoudt!

Botten & gewrichten
Bij ARION willen we voeding maken die jullie helpt om zo lang mogelijk van elkaar te genieten. Net daarom voegden we aan ARION Fresh Senior Light extra glucosamine en chondroïtine toe, bestanddelen die bijdragen tot een goede gewrichtsfunctie. Zo helpen we ook oudere honden en honden met overgewicht helemaal fit de wijde wereld in te trekken.

Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

 

Analytische bestandsdelenARION Fresh Senior Light is verrijkt met volkoren haver als bron van trage suikers voor een langdurig verzadigd gevoel, zodat je hond minder honger krijgt tussen de maaltijden.
VoedingswaardeARION Fresh Senior Light is verrijkt met volkoren haver als bron van trage suikers voor een langdurig verzadigd gevoel, zodat je hond minder honger krijgt tussen de maaltijden.

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.