Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

€195,95
Beschikbaar
(0)
Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

Met de PetSafe® Smart Feed voerautomaat kunt u het voedingsschema van uw huisdier op afstand plannen, controleren en aanpassen met de gebruiksvriendelijke smartphone-app. Download de gratis app op je telefoon of mobiele apparaat, verbind de feeder met je wifi thuis en geniet van de handige maaltijdplanning waar je ook bent.

In het voercompartiment van de feeder past 5.678 ml droog of halfvochtige brokken. Het unieke ontwerp van de voedseltransportband van de Smart Feed geeft de meeste soorten en maten droog en halfvochtig voedsel af en helpt achterblijvend vuil te voorkomen. Maaltijden kunnen tot 12 keer per dag worden gepland in maten vanaf 29 ml tot 946 ml per maaltijd. Met de Slow Feed-functie geeft u gemakkelijk grotere maaltijden in kleine porties gedurende 15 minuten aan huisdieren die de neiging hebben om te snel te eten. De Feeder beschikt over een Feed Now-optie om op elk gewenst moment een maaltijd serveren vanuit de app of met een druk op een huisdierveilige knop op de Feeder.

De meegeleverde roestvrijstalen kom met een verwijderbare houder voorkomt dat uw huisdier de kom kantelt of verplaatst. Deze onderdelen en het bovenste compartiment waarin voedsel wordt toegevoegd, zijn allemaal vaatwasmachinebestendig, in het bovenste vaatwasrek. De voerautomaat werkt op een bijgeleverde adapter en heeft een back-upbatterij die 4 D-batterijen gebruikt (niet inbegrepen).

Om uw PetSafe® Smart Feed automatische voerautomaat te verbinden met uw smartphone-app, is een 2,4 GHz (802.11b/g/n) draadloze router vereist. Apparaten die werken met de mobiele app zijn iPhones of iPods met iOS 9.0 of hoger en compatibele Android-smartphones versie 6.0 of hoger. Eén feeder kan worden bediend vanaf de smartphones van meerdere gezinsleden. Meerdere feeders kunnen ook vanaf één smartphone worden bediend. Het merk PetSafe® is er om u en uw huisdier te helpen gelukkig samen te leven™.

Belangrijkste kenmerken
Smartphone-programmering - Beheer de maaltijdtijd van uw huisdier vanaf elke locatie met uw smartphone; app vereist een Apple iPhone of iPod-apparaat iOS 9.0 of hoger of een compatibele Android-smartphone 6.0 of hoger.

Ontvang smartphonemeldingen - Ontvang een melding wanneer uw huisdier wordt gevoerd, het voerniveau laag is of de voerbak leeg is; feeds volgens schema zoals geprogrammeerd als de Wi-Fi-verbinding is verbroken of de feeder offline is.

Aangepaste maaltijdtijden - Stel tot 12 maaltijden in volgens het schema van uw huisdier; Met de optie Feed Now kunt u uw huisdier buiten de normale voedertijden voeren.

Flexibele porties - Maaltijden kunnen worden verstrekt van 1/8 kopje tot 4 kopjes om aan de unieke voedingsbehoeften van uw huisdier te voldoen; Met de optie voor langzame voeding kunnen maaltijden groter dan 1/8 kop langzaam worden afgegeven gedurende een periode van 15 minuten.

Low Food Sensor - De feeder waarschuwt u automatisch wanneer het voedselniveau laag is; u ontvangt ook een melding als de hopper leeg raakt.

Makkelijk schoon te maken - Deksel, trechter, kom en komhouder zijn vaatwasmachinebestendig op de bovenste plank voor gemakkelijke reiniging; het beste voor katten en kleine of middelgrote honden.

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.