Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

€111,00
Beschikbaar
(0)
besteld voor 12.00 uur binnen 24 uur verstuurd met post.nl

Schapennet Horinet 105cm met enkele pen

Met het Horinet voor schapen, geiten en lammeren met een hoogte van 105 cm en een lengte van 50m. kunt u uw dieren veilig afrasteren. Het Horinet onderscheidt zich vooral door zijn lange levensduur en uitstekende functionele eigenschappen.

Hoge geleidbaarheid

Het Horinet heeft een geleidbaarheid van 1,01 ohm/m en geleiders met 3 x 0,20 mm roestvrij staal, waardoor u met slechts één net meerdere netten kunt bedienen en zo een groter gebied kunt afschermen. De lange levensduur en goede geleiding zijn te danken aan het gebruik van zeer duurzame en robuuste geleiders (Nirosta).

Bestand tegen zware belastingen

Door de 14 stabiele palen van kunststof met één pen(155 mm lang en 6,5 mm dik) kan het Horinet bijzonder goed in harde-en of steenachtige grond worden opgesteld. Ook in de schemering is het net door de opvallende kleur met gele strengen en witte palen nog goed herkenbaar voor vee en wilde dieren, waardoor het niet per ongeluk wordt doorgelopen en beschadigd raakt. In gespannen toestand is het net ook bestand tegen zware belastingen, aangezien de bovenste en de bodemdraad elk voor 60% zijn versterkt. Stabiele en afgeronde afdichtingen op de gaasovergangen garanderen een hoge scheurvastheid en robuuste roestvrijstalen clips maken het eenvoudig om net aan net te verbinden - zonder gereedschap of afzonderlijke onderdelen.

Smalle maasafstand

Zelfs kleine lammeren kunnen betrouwbaar worden gehoed met het Horinet met enkele pen, omdat de verticale en horizontale maasafstand zeer smal is en voorkomt dat de kleine lammeren ontsnappen. Door de verschillend gekleurde paalisolatoren aan het begin van het net wordt de montage voor u makkelijker gemaakt en raakt het schapennet minder snel in de knoop. Uw dieren zijn veilig omheind en u kunt lang genieten van het Horinet

Eigenschappen:

  • Goede geleiding en extreem duurzaam
  • Hoge veerkracht door versterkte strengen
  • Makkelijk in de grond te steken
  • Hoge weersbestendigheid tegen hitte, sneeuw, storm en zeelucht
  • Geschikt voor het afstoten van wolven en wilde zwijnen

In de levering:

  • 1 x schapennet Horinet compleet 105 cm lang 50 cm hoog
  • 14 palen van kunststof met enkele pen
  • 1 x reparatie-set
  • 1x waarschuwingsbord
  • 2 x grondpennen

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.