Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

  • Vragen? Bel ons op 06 22 06 47 75 of stuur een berichtje via Whatsapp

De Welpenhoeve is specialist op het gebied van Purizon hondenvoer. Purizon hondenvoer heeft de volgende bijzondere eigenschappen.

Purizon maakt natuurlijke en gezonde, maar vooral smakelijke hondenbrokken voor jouw trouwe viervoeter. Het gezondheidsvoer bevat enkel natuurlijke ingrediënten en is op een milieubewuste en zorgvuldige manier geproduceerd Purizon ondersteunt de gezondheid van jouw harige vriend met optimale voeding voor pups, volwassen en oudere honden. Daarin wordt ook onderscheid gemaakt tussen kleine en grote rassen.

Maak kennis met Purizon hondenvoer wordt op basis van de meest recente wetenschappelijke gemaakt en is hierdoor een uitgebalanceerde voeding van een hoge kwaliteit! De producten worden afgestemd op de behoeften van de hond, rekening houdend met de leeftijd, het gewicht en de levenswijze.

De gezonde Purizon voeding zorgt voor een goede weerstand en een glanzende vacht. Purizon heeft een zeer ruim assortiment hondenvoer. De producten van Purizon zijn samengesteld uit natuurlijke grondstoffen, dit houdt in dat er geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen worden gebruikt. Hierdoor is Purizon een goede en gezonde keuze voor je hond.

Purizon is o,a te verkrijgen via de Welpenhoeve.nl

Purizon hondenvoer is een premiumvoer met 70% vlees of vis – zonder graan, gebaseerd op de natuurlijke voeding van honden. Purizon bevat hoogwaardig fruit, groenten en verschillende kruiden. Wordt met de grootste zorg bereid, waardoor voedingsstoffen en smaak bewaard worden. Purizon: Nature is our Inspiration.

Purizon Adult beschikt over een breed assortiment, zo zijn er veel verschillende smaken te vinden binnen dit assortiment, hierdoor is er voor iedere hond wel wat lekkers te vinden. Alle varianten bestaan uit 70% vlees of vis en zijn allemaal geheel graanvrij! Hierdoor voorkom je snel overgewicht en gezondheidsproblemen. Bekijk snel het ruime assortiment van Purizon Adult en sla je slag!

Purizon Single Meat worden er geen granen gebruikt, ook wordt er maar gebruik gemaakt van een soort vlees. Daarnaast worden er vruchten en groenten gebruikt, deze bevorderen de gezondheid en vitaliteit van jouw hond. Deze verschillen wel per variant van Purizon Single Meat, hierdoor is voor iedere hond wel een geschikt en lekker voer te vinden.

Purizon hondenvoer online bestellen? Het complete assortiment van Purizon bestelt u eenvoudig, snel en veilig bij De Welpenhoeve.nl. Bij de Welpenhoeve vindt u overzichtelijk al het Purizon hondenvoer zodat u snel uw bestelling kunt plaatsen. Nooit meer sjouwen met zware zakken voer, maar alles eenvoudig bij u thuisbezorgd. Ontdek nu de Purizon collectie en bestel het favoriete voer voor uw hond direct online.

Alle producten van Purizon vindt u hier.

Een greep uit ons assortiment van Purizon hondenvoer

Veel verkochte producten van hondenvoer op de-welpenhoeve.nl