• Vragen? Bel ons op 06 22 06 47 75

€24,20
Beschikbaar
(0)
Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

Katten, die in een woning leven, hebben een lichte en gezonde voeding nodig. Zo blijven ze gezond, krijgen een mooie vacht en zijn met alle noodzakelijke voedingsstoffen verzorgd.

  • Uitgebalanceerde voedingsstofsamenstelling
  • Voorkomt de vorming van haarballen
  • Ondersteunt een optimale gewichtscontrole
  • Bevordert een gezonde en glanzende vacht
  • Compleet voer voor volgroeide katten

Perfect Fit Indoor biedt woningskatten de perfecte voedingsstofcombinatie en is bovendien zeer lekker.

Voor Perfect Fit worden uitsluitend kwalitatief hoogwaardige ingrediënten gebruikt, zonder kleur- en conserveringsmiddelen. Hoogwaardig proteïne, koolhydraten en vet zoals een optimale vitaminen- en mineralenverhouding voldoen aan de natuurlijke voeding van katten.

Perfect Fit in een praktische maaltijdzakjes garandeert altijd een fris genot en een perfecte dosering.

Samenstelling:
vlees en dierlijke bijproducten (o.a. minstens 14 % gevogelte), mineralen, plantaardige bijproducten, mineraalstoffen, tarwe, oliën en vetten.

Toegevoegde stoffen:
Voedingsfysiologische toevoegingen
Biotine (0,059 mg/kg), Calciumjodide Anhydrous (0,3 mg/kg), Kopersulfaat [Monohydraat] (6 mg/kg), ijzersulfaat [Monohydraat] (35 mg/kg), Mangaansulfaat [Monohydraat] (6,6 mg/kg), Vitamine D3 (320 IE/kg), Zinksulfaat [Monohydraat] (46,2 mg/kg).

Aanbevolen dagelijks hoeveelheid voer/dag voor een volgroeide kat (4 kg):
Perfect Fit Indoor is een compleet voer
Voor een volwassen kat (4 kg) ongeveer 2-3 maaltijdzakjes per dag of 2 maaltijdzakjes en 20g droogvoer of 1 maaltijdzakje en 35g droogvoer. U kunt de dagelijkse hoeveelheid aanpassen aan de leeftijd en activiteit van uw kat. Wij adviseren u de tijd te nemen voor het veranderen van de voedingssamenstelling van uw kat. De voeding bij voorkeur op kamertemperatuur serveren. Er moet altijd vers water ter beschikking zijn voor uw kat.

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.