Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

€43,95
Beschikbaar
(0)

Speciaalvoeding voor opgroeiende honden met bijzondere eisen, met kalkoen als enige vleesbron, ideaal bij voedselallergie, met prebiotische culturen en mosselvleespoeder.

Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

MERA Pure Junior Kalkoen & Rijst is een enkelvoer voor opgroeiende honden. Het hondenvoer van MERA is speciaal afgestemd op de voeding van honden in de groei met bijzondere eisen. Voedselonverdraagzaamheid en allergie komen ook bij jonge honden vaak voor. De smakelijke speciaalvoeding van MERA werd door gerichte inzet van functionele inhoudsstoffen optimaal op de diverse toepassingsgebieden afgestemd. De hoogwaardige voedingsbestanddelen met kalkoen als enige vleesbron en rijst als een van de best verdraagbare koolhydratenbron zijn daarbij hoogwaardig en ook voor voedselgevoelige honden geschikt.

De nieuwe receptuur van MERA Pure Junior Kalkoen & Rijst biedt een perfecte oplossing voor:

  • Kalkoen als enige vleesbron
  • Rijst als enige graansoort
  • Ideale receptuur bij voedselallergie
  • Met probiotische culturen voor een stabile darmflora
  • Zalmolie, zonnenbloemolie en lijnzaad als optimale bron voor essentiële Omega-3 en Omega-6 vetzuren
  • Mosselvleespoeder voor gezond kraakbeen en sterke gewrichten
  • Beta-glukanen voor een sterk en natuurlijk immuunsysteem

Prebiotische culturen: Deze werken actief en zonder omwegen op de darmflora. Een gezonde, stabiele darmflora is een belangrijkevoorwaarde voor het functioneren van het natuurlijke immuunsysteem. Bij prebiotische culturen gaat het om levende, volledig natuurlijke bacterie-culturen, die hun positieve werking in de darm activeren. Zij worden na het verhittingsproces op de voerpellets aangebracht en komen zo onbeschadigd in het darmkanaal van jouw hond. Op deze manier wordt de darm in grotere mate van "goede" bacteriën voorzien en een directe stabilisering van de darmflora wordt ontwikkeld.

Met gezonde voeding bereik je de basis voor levensvreugde en prestatievermogen van jouw hond. Das Mera CareConcept in MERA pure hondenvoer is gebaseerd op de nieuwste voedingswetenschappelijke bevindingen en biedt jouw hond rondom bescherming. Hoogwaardige, natuurlijke grondstoffen en de doelgerichte combinatie van inhoudsstoffen tot actieve werkstoffen vormen het lichaamscomplete voedingsconcept van MERA pure Junior Kalkoen & Rijst:

Weerstand & celbescherming

  • vitamine E, vitamine C, beta-caroteen, selenium: deze speciale combinatie beschermt het lichaam tegen schadelijke invloeden van "vrije radicalen".
  • Beta-glukanen uit waardevolle gist: ondersteunen de activiteit van het immuunsysteem.

Huid & vacht

  • Omega 3- en Omega 6-vetzuren, organisch gebonden zink, lecithine: belangrijk voor een gezonde huid evenals voor een dichte glanzende vacht.

Spijsvertering & stofwisseling

  • Oplosbare en onoplosbare ballaststoffen: natuurlijke regulering van de spijsvertering en de darmfunctie.
  • Prebiotische culturen: stabiliseren de darmflora.
  • Actieve prebiotische culturen: natuurlijke bestanddelen van de darmflora vermeerderen zich in de dunne darm en stabiliseren snel en direct de darmflora.

Lichaamsbouw & vitaliteit

  • Afgestemd energiegehalte: voor onbezorgde beweging.
  • De hoogwaardige eiwitbronnen gevogelte en ei: leveren de noodzakelijke bouwstenen voor spieren en bindweefsel.

Sinds ong. 60 jaar staat de naam Mera garant voor kwaliteit in de voedingsmiddelindustrie. Jarenlange ervaring, betrouwbare kwaliteit en het enthousiasme van trouwe klanten hebben Mera tot een van de succesvolste Premium-producenten van hondenvoeding gemaakt. In MERA producten worden alleen grondstofen gebruikt, die afkomstig zijn van gezonde dieren en hun vlees voor menselijke consumptie geschikt is. Dat wordt gecontroleerd en bevestigd door onafhankelijke veterinaire deskundigen. Meradog wordt in Duitsland geproduceerd, in een van de modernste fabrieken van Europa. Dat betekent de hoogste kwaliteit door efficiency en behoedzame productiemethoden.

Samenstelling:
Rijst (52%), gevogeltevleesmeel (27%, kalkoen), dierlijke vetten, dierlijk eiwit (gehydroliseerd), gedroogde suikerbieten (zonder suiker), lijnzaad(2%), cellulosevezels, biergist (gedroogd), eipoeder, natriumchloride, %), runderbiest (=0,5% rijk aan immunglobuline), zalmolie (0,5%), zonnebloemolie(0,3%), appel (gedroogd), , gistextract(gedroogd = 0,2% beta-glucaan en manaan-oligosaccharide), chicoreepoeder (0,1 inuline), zeealgen (gedroogd), monocalciumfosfaat, mosselvlees (0,03% geddoogd).

Toevoegingsmiddelen:
Voedingsfysiologische toevoegingsmiddelen:
vitamine A (15.000 IE/kg), vitamine (1.500 IE/kg), vitamine (300 mg/kg),, vitamine C [als ascorbylfhosfaat] (200 mg/kg) , beta-carotine Carotin (10 mg/kg), koper [als koper-II-sulfaat, pentahydraat] (12,5 mg/kg), zink [als zinksulfaat, monohydraat] (160 mg/kg), zink [als glycerine-zinkchelaat, hydraat] 40 mg, ijzer [ijzer-II-sulfaat, monohydraat] 200 mg/kg, mangaan [mangaan-II-sulfaat, monohydraat] 25 mg/kg, jodium [calciumjodide, watervrij] (2,30 mg/kg), selenium[als natriumseleniet] (0,15 mg/kg).
Technologische toevoegingsmiddelen:
Antioxidanten
Energiegehalte:
Omzetbare energie (volgens FEDIAF, 2008) (15,50 MJ/kg)


Analytische bestandsdelen

ruw eiwit 26.0 %
ruw vet 12.0 %
ruwe vezel 2.5 %
ruwe as 6.8 %
calcium 1.2 %
fosfor 0.9 %
natrium 0.35 %

Voedingsadvies:

MERA Pure Junior Kalkoen & Rijst is een compleet voer.

 

Hond van 2 maanden 3 maanden 4 maanden 6 maanden 11 maanden 15 maanden 18 maanden
kleine rassen 80 125 165 175 150 Adult Adult
middelgrote rassen 205 350 450 510 420 385 Adult
grote rassen 335 550 730 950 925 775 525


Zorg ervoor dat er altijd voldoende vers drinkwater voor jouw hond klaarstaat.

De aangegeven hoeveelheden voer zijn richtlijnen. De dagelijkse hoeveelheid voer dient aan de individuele behoefte van jouw hond te worden aangepast.

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.