Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

  • Vragen? Bel ons op 06 22 06 47 75 of stuur een berichtje via Whatsapp

€15,50
Beschikbaar
(0)

Voeding voor je kamerplanten

De Hydrokorrels van Pokon zijn ideaal als drainagelaag onderin bloempotten en plantenpakken. Door de korrels te gebruiken kunnen je planten beter groeien en hierdoor hebben de wortels meer houvast. De hydrokorrels zijn ook te gebruiken voor een hydrocultuur en diverse decoratieve doeleinden, zoals bijvoorbeeld het afdekken van je bloembak. Door het af te dekken voorkom je uitdroging van de potgrond en hoef je je planten minder vaak water te geven.

Hoe gebruik je Hydrokorrels?

Een pot vullen

Strooi eerst een laagje hydrokorrels onderin de pot. Vul ongeveer 20 à 25% van de pot met de korrels. Een dergelijke laag zal zorgen voor een betere waterhuishouding waardoor de plant weer beter kan groeien. Voor buitenpotten is het belangrijk dat er onderin een gat zit zodat overtollig water weg kan lopen.

Een plant op hydrocultuur zetten

Verwijder de aarde van de plantwortels, spoel deze eventueel uit. Was de hydrokorrels met lauw water en vul de pot met ongeveer 4 cm aan korrels. Plaats de plant in de pot en vul de rest met korrels. Voeg lauw water toe totdat het juiste niveau bereikt is.

Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

Inhoud

Inhoud
Samenstelling Gebakken klei.

Product Details

Product Details
Merk Pokon
Assortiment Tuin
Productgroep Zwarte Producten
Productsubgroep Bodembedekkers
Soort of Levensfase Algemeen

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.