• Vragen? Bel ons op 06 22 06 47 75

€24,75
Beschikbaar
(0)

Voedingssupplement voor honden, met UC-II collageen, dat de verlichting van gewrichts- en arthritische pijn & ondersteunt de gewrichtsfunctie, met vitamine E & omega-3-vetzuren.

Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

€24,75

Flexadin Advanced 30 stuks

€87,95

Flexadin Advanced 120 stuks


Een hond is een bewegingsdier. Om deze reden beperken gewrichtsziekten zoals osteoartritis hem. Zodat jouw hond weer lekker kan bewegen is er een gezond voedingssupplement dat artrose kan tegengaan: Flexadin Advanced.
De smaakvolle snoepjes bevatten het revolutionaire gepatenteerde UCII-collageen. Het kan worden gebruikt als immunotherapie voor honden die lijden aan artrose. Bovendien zijn de snoepjes rijk aan waardevolle vitamine E, mineralen en omega-3-vetzuren die de gewrichtsstofwisseling ondersteunen en dienen ter vernieuwing, verzorging en bescherming van het gewrichtskraakbeen en de vorming van gewrichtssvloeistof. Een snoepjes per dag is al voldoende. Aanvullend dieetvoeder voor honden, voor de ondersteuning van het metabolisme van de gewrichten in geval van osteoartritis.

De hersluitbare zak zorgt ervoor dat je de snoepjes schoon en makkelijk kunt bewaren. Flexadin Advanced is een hoogwaardig voedingssupplement. Het kan jouw dier op een effectieve manier helpen de gezondheid van de gewrichten te behouden! Zo kan jouw dier weer lekker rennen, lopen en springen.

Flexadin Advanced in één oogopslag:

  • Voedingssupplement voor honden met artrose
  • Unieke samenstelling: UCII (niet gedenatureerd collageen type II), Omega-3 vetzuren en Vitamine E
  • Draagt bij tot verhoogde beweeglijkheid van de gewrichten.
  • Met gepatenteerd UCII-collageen: kan osteoartritis tegengaan, kan de gewrichtsfunctie verbeteren en kan de pijn verlichten
  • Met vitamine E, mineralen en omega-3-vetzuren: ondersteunen de gewrichtsstofwisseling
  • De kauwbrokjes zijn verpakt in een handige, hersluitbare verpakking waardoor de smaak optimaal blijft.
  • Bovendien is één snoepje per dag voldoende, onafhankelijk van het gewicht van jouw hond.

Samenstelling
Glycerine, biergist, havermeel, roggevoermeel, havervlokken, kippenleverpoeder, lijnzaadolie, UCII®: kippenkraakbeenpoeder (welke kaliumchloride 0,44% en totaal collageen 0,36% (met niet-gedenatureerd collageen type II) bevat) 1,47%, visolie (bron van EPA), pectine, sacharose, maltodextrine, calciumsulfaat dihydraat, polyethyleenglycol.

Additieven
Voedingsfysiologische additieven
Emulgatoren, stabilisatoren, verdikkingsmiddelen en geleermiddelen: Acacia (Arabische gom) E414 50000 mg; Natriumalginaat E401 250 mg, Vitaminen, provitaminen en chemisch duidelijk omschreven stoffen met een soortgelijke werking: Vitamine E/all-rac-alpha-tocopheryl acetaat 3a700 7000 UI; Bewaarmiddelen; Antioxidanten; mengsel van aromatische stoffen.


Analytische bestandsdelen

ruw eiwit 16.2 %
ruw vet 0.82 %
ruwe vezel 22.2 %
ruwe as 7.4 %
vocht 4.6 %
   
   
   
   
 

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.