Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

  • Vragen? Bel ons op 06 22 06 47 75 of stuur een berichtje via Whatsapp

De Welpenhoeve is specialist op het gebied van Eukanuba hondenvoer. Eukanuba hondenvoer heeft de volgende bijzondere eigenschappen.

Eukanuba maakt natuurlijke en gezonde, maar vooral smakelijke hondenbrokken voor jouw trouwe viervoeter. Het gezondheidsvoer bevat enkel natuurlijke ingrediënten en is op een milieubewuste en zorgvuldige manier geproduceerd. Eukanuba hondenvoer ondersteunt de gezondheid van jouw harige vriend met optimale voeding voor pups, volwassen en oudere honden. Daarin wordt ook onderscheid gemaakt tussen kleine en grote rassen.

Maak kennis met Eukanuba hondenvoer wordt op basis van de meest recente wetenschappelijke gemaakt en is hierdoor een uitgebalanceerde voeding van een hoge kwaliteit! De producten worden afgestemd op de behoeften van de hond, rekening houdend met de leeftijd, het gewicht en de levenswijze.

De gezonde Eukanuba voeding zorgt voor een goede weerstand en een glanzende vacht. Eukanuba heeft een zeer ruim assortiment hondenvoer. De producten van Eukanuba zijn samengesteld uit natuurlijke grondstoffen, dit houdt in dat er geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen worden gebruikt. Hierdoor is Eukanuba een goede en gezonde keuze voor je hond.

Eukanuba is o,a te verkrijgen via de Welpenhoeve.nl

Eukanuba produceert al meer dan 45 jaar hondenvoer van de allerhoogste kwaliteit. Vanuit de filosofie dat honden carnivoren zijn en als zodanig gevoed moeten worden, bevat Eukanuba hondenvoer vooral hoogwaardige dierlijke eiwitten, die hoofdzakelijk afkomstig zijn van kip of lam. Eukanuba hondenvoer bevat geen conserveringsmiddelen, noch kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Ieder artikel is op unieke wijze aangepast aan de individuele behoeften van uw hond. 

Het assortiment van Eukanuba omvat speciale diergeneeskundige voeding en hondenvoer dat is afgestemd op het ras, de gevoeligheden, de specifieke levensfase en het activiteitsniveau van uw viervoeter. Van Golden Retriever tot Boxer of van puppy tot volwassen dier; hier vindt u voor elke hond wat wils!

De houdbaarheidsduur van Eukanuba hondenvoer varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Assortiment Eukanuba hondenvoer

Adult

Eukanuba adult is voeding voor de volwassen hond. Hierin maken we onderscheid in voer voor het specifiek kleine ( Adult Small ), middelgrote (Adult Medium) en grote (Adult Largebreed) hondenras. Deze uitgebalanceerde hondenbrokken bevatten kwalitatief zeer goede ingrediënten van dierlijke oorsprong, met kip als meest belangrijke bestandsdeel. Eukanuba Adult hondenvoer helpt bij het behouden van een gezonde huid en vacht, spijsvertering en vermindert de vorming van tandsteen. 

Puppy

Het eerste levensjaar van uw pup is cruciaal voor de ontwikkeling en bepaalt mede wat voor soort dier hij of zij later wordt. Droog puppyvoer van Eukanuba bevat 100% van de voedingsstoffen die uw kleine viervoeter nodig heeft en is onder andere rijk aan dierlijke eiwitten zoals lamsvlees en kip. Het is uitgebalanceerd om uw pup gezond te helpen groeien. Er zijn meerdere soorten Eukanuba puppy U kunt uw fokker om advies vragen bij het kiezen van het meest geschikte puppyvoer van Eukanuba. Met Eukanuba hondenvoer geeft u uw puppy zonder meer een goede start. 

Mature & Senior

Ook wanneer uw metgezel 7 jaar of ouder is, geeft u graag premium voeding die speciaal is samengesteld om in al zijn behoeften te voorzien. De gewrichten, het gebit en de spijsvertering van de oudere hond worden vatbaarder voor kwalen. Eukanuba senior helpt uw hond langer gezond te houden. Het voer bevat een uitgebalanceerde mix van ingrediënten, vitaminen en mineralen om dit te realiseren. Mature & Senior is rijk aan lamsvlees en rijst of kip en bevat onder meer prebiotica en bietenpulp, waarvan klinisch bewezen is dat deze ingrediënten de optimale opname van voedingsstoffen en de spijsvertering stimuleren. Het voer is er in speciale varianten voor het oudere kleine, het oudere middelgrote en oudere grote hondenras.

Daily Care

Als uw viervoeter een bepaalde gevoeligheid heeft en speciale zorg nodig heeft, kan Eukanuba Daily Care hem helpen er weer bovenop te komen. Daily Care voorziet in hondenbrokken voor dieren met (neiging tot) overgewicht, problemen met de spijsvertering of een gevoelige huid, gewrichten of maag.

Performance

Honden die veel bewegen hebben meer nodig dan alleen het normale voer om fit te blijven.  Eukanuba performance is speciaal samengesteld om extra prestaties te realiseren en houdt uw actieve, atletische hond in topconditie. Het is compleet en uitgebalanceerd Eukanuba hondenvoer dat voor langdurige energie zorgt.

Weight controle

Eukanuba Weight Control bevat minder vet en is specifiek bestemd voor kleine, middelgrote of grote honden met een overgewicht of een neiging tot overgewicht. Omdat bepaalde vetten vervangen zijn door caloriearme koolhydraten is de voedingswaarde nog steeds volwaardig.

Zalm en Rijst

Eukanuba zalm en rijst is volledig voer voor volwassen honden van alle rassen. Zalm is een bron van visolie en omega-vetzuren, die dit product uitermate geschikt maken voor honden met een gevoelige huid en vacht.

Rassen

Elk hondenras is op zijn eigen manier bijzonder. Ons assortiment Eukanuba Rassen omvat premium voeding die speciaal is samengesteld voor uw rashond. Rasspecifieke eigenschappen zoals lichaamsbouw, vacht, activiteit en gevoeligheid vragen om voeding die qua structuur en samenstelling zijn afgestemd op deze kenmerken. Of u een Golden Retriever heeft, of een Duitse Herder, een Boxer of een Labrador Retriever, bij ons bent u aan het juiste adres wanneer u voordelig, maar wel ras specifiek Eukanuba hondenvoer wilt bestellen.

Eukanuba en dit geld voor het gehele assortiment, is een natuurproduct, zonder synthetische kleur, geur en smaakstoffen. Voor uw hond dé natuurlijke voeding.

Eukanuba hondenvoer online bestellen? Het complete assortiment van Eukanuba bestelt u eenvoudig, snel en veilig bij De Welpenhoeve.nl. Bij de Welpenhoeve vindt u overzichtelijk al het Eukanuba hondenvoer zodat u snel uw bestelling kunt plaatsen. Nooit meer sjouwen met zware zakken voer, maar alles eenvoudig bij u thuisbezorgd. Ontdek nu de Eukanuba collectie en bestel het favoriete voer voor uw hond direct online.

Alle producten van Eukanuba vindt u hier

Een greep uit ons assortiment van Eukanuba hondenvoer

Veelverkochte producten van hondenvoer op de-welpenhoeve.nl