Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

  • Vragen? Bel ons op 06 22 06 47 75 of stuur een berichtje via Whatsapp

De Welpenhoeve is specialist op het gebied van Applaws kattenvoer. Applaws voer heeft de volgende bijzondere eigenschappen.

Applaws maakt natuurlijke en gezonde, maar vooral smakelijke kattenbrokken voor jouw trouwe viervoeter. Het gezondheidsvoer bevat enkel natuurlijke ingrediënten en is op een milieubewuste en zorgvuldige manier geproduceerd Applaws ondersteunt de gezondheid van jouw harige vriend met optimale voeding voor kittens, volwassen en oudere katten.

Maak kennis met Applaws kattenvoer wordt op basis van de meest recente wetenschappelijke gemaakt en is hierdoor een uitgebalanceerde voeding van een hoge kwaliteit! De producten worden afgestemd op de behoeften van de kat, rekening houdend met de leeftijd, het gewicht en de levenswijze.

De gezonde Applaws voeding zorgt voor een goede weerstand en een glanzende vacht. Applaws heeft een zeer ruim assortiment kattenvoer. De producten van Applaws zijn samengesteld uit natuurlijke grondstoffen, dit houdt in dat er geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen worden gebruikt. Hierdoor is Applaws een goede en gezonde keuze voor je kat.

Applaws is o,a te verkrijgen via de Welpenhoeve.nl

Applaws kattenvoer is speciaal ontwikkeld om uw kat in topconditie te houden. Het merk Applaws streeft naar 'natural simplicity' in hun producten. Het gaat om pure, natuurlijke ingrediënten. Zo worden er geen onnodige kleur-, geur- of smaakstoffen toegevoegd. Het kattenvoer van Applaws is leverbaar in diverse smaken. De basis wordt gevormd door kip, vis of schaaldieren. De verschillende smaken zijn leverbaar in blik, pot of grootverpakking

Applaws katten voer online bestellen? Het complete assortiment van Applaws bestelt u eenvoudig, snel en veilig bij De Welpenhoeve.nl. Bij de Welpenhoeve vindt u overzichtelijk al het Applaws kattenvoer zodat u snel uw bestelling kunt plaatsen. Nooit meer sjouwen met zware zakken voer, maar alles eenvoudig bij u thuisbezorgd. Ontdek nu de Applaws collectie en bestel het favoriete voer voor uw kat direct online.

Alle producten van Applaws vindt u hier.

Een greep uit ons assortiment van Applaws kattenvoer

Veel verkochte producten van kattenvoer op de-welpenhoeve.nl