Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

€25,20
Beschikbaar
(0)

Zylkène is een natuurlijk product dat kan ondersteunen bij diverse vormen van stress bij honden en katten.

Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

Het helpt huisdieren met veranderingen in hun leefsituatie om te gaan. Hierdoor kunnen ze zich beter aanpassen en zullen er geen fysieke of emotionele problemen ontstaan. De basis vormt α-casozepine, een decapeptide (aminozuren 91 tot 100 van het melkeiwit caseïne) dat een wereldwijd patent heeft. Zylkène wordt zonder hulp van chemische producten verkregen door tryptische hydrolyse van melkeiwit en vervolgens gevriesdroogd.

Wat voor een soort product is Zylkène? Zylkène is een voedingssupplement.

Is Zylkène een diergeneesmiddel? Nee, Zylkène is een voedingssupplement.

Hoe ziet Zylkène eruit? Zylkène is een poeder in een capsule.

Wat zit er in Zylkène? α-Casozepine 75, 225 en 450 mg

Wat doet α-Casozepine?
α-Casozepine grijpt aan in de hersenen maar heeft als voedingssupplement geen vervelende bijwerkingen. Er treedt geen verslaving of ontremming op, combinatie met medicatie is toegestaan, dracht en lactatie vormen geen probleem en Zylkène is hypoallergeen
Zylkène is in te zetten bij alle situaties waar stress kan worden verwacht, zowel op de korte termijn (bezoek pension/kennel e.d.) als op de lange termijn (wijziging gezinssituatie, verhuizing e.d.).

Voor welke dieren kan Zylkène gebruikt worden? Honden en Kattten

Waar kan Zylkène voor gebruikt worden? Ondersteuning bij diverse vormen van stress bij honden en katten.

Hoe geef ik Zylkène? De dosering bedraagt eenmaal daags 15 mg/kg lichaamsgewicht. Het poeder mag gemengd worden met het voer.

Heeft Zylkène bijwerkingen? Zylkène heeft geen bijwerkingen

Waarschuwingen; Zylkène is een aanvullend voedingssupplement en dient niet ter vervanging van een normale en evenwichtige voeding.

Mag Zylkène gebruikt worden tijdens zwangerschap en lactatie? Toegestaan.

Gebruik: Zylkène is smakelijk en eenvoudig te geven: open de capsule en meng het wateroplosbare poeder met wat eten of een snoepje zoals een stukje kaas of vis. De capsules kunnen ook in hun geheel gegeven worden.

Zylkène hoeft maar één keer per dag gegeven te worden.

De gemiddelde dagelijkse dosering bedraagt 15 mg/kg. Na 15-30 dagen dient er een evaluatie van het gedrag plaats te vinden en kan, indien nodig, de dosering worden aangepast.

Voor kortdurende stress (verblijf kennel e.d.) kan 1 tot 2 dagen van te voren met Zylkène worden begonnen en blijft men Zylkène gebruiken gedurende de periode van stress.

Bij langdurige stress kan men binnen 1 tot 2 verbetering verwachten, voor het beste resultaat dient Zylkène 1 tot 2 maanden gegeven te worden.

Als aanvulling op het gebruik van Zylkène kan ook gedragstraining er toe bijdragen stress-gerelateerd gedrag te veranderen.

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.