Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

€26,00
Beschikbaar
(0)
Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

Overheerlijke vegetarische / veganistische hondenkoekjes in drie verschillende smaken, verrijkt met biologische spinazie, zeewier en spirulina. Vanwege het formaat van de snack is deze perfect voor kleinere honden. Ideaal voor honden die moeite hebben met dierlijke eiwitten of mensen die hun hond geen of minder vlees willen voeren. De hondenkoekjes zijn vrij van kunstmatige toevoegingen, pesticiden en GMO. 

Deze snack is zowel vegetarisch als veganistisch en bevat geen vlees of dierlijke bijproducten. Biologische spinazie is rijk aan vitamine A en C en bevat luteïne en flavonoïden die goed zijn voor de ogen en de huid van je hond. Het toegevoegde zeewier is rijk aan vitamine A, D en E, mineralen en eiwitten en draagt bij aan een goede stoelgang, een mooie vacht en soepele spieren. Biologische spirulina bevat vitamine B12, calcium, ijzer, zink, magnesium, kalium en aminozuren voor een gezond dieet en sterke botten. 

Samenstelling 
Tarwe*, maïs*, glucosesiroop van maïs*, cellulose,
zonnebloemolie*, calcium, spinaziepoeder*, zout, moutpoeder*, biergist, gedroogde zeewier* en gedroogde spirulina*.
* = biologisch
 


Analytische bestandsdelen

ruw eiwit 10.0 %
ruw vet 5.1 %
ruwe vezel 4.0 %
ruwe as 3.2 %
koolhydraten 69.7 %
calcium 0.6 %
fosfor 0.2 %
magnesium 0.09 %
ijzer 63.0 mg
vocht 8.0 %
jodium 0.3 mg
mangaan 23.0 mg
natrium 0.28 %
zout 0.7 %
selenium 0.1 mg

Voedingsadvies:
Geen hond is hetzelfde. Daarom vind je de op de verpakking de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid biologische vega hondenkoekjes, gebaseerd op de grootte van je hond.

Aantal per dag:

S 6
M 8
L 10
XL 12

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.