Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

€125,00
Beschikbaar
(0)

platdak-hondenhok van geolied hout met opklapbaar dak inclusief kunststof deur; wordt geleverd als bouwpakket, is met een paar schroeven gemakkelijk te monteren

Het platdak-hondenhok staat op ca. 7 cm hoge poten, wat uw hond beschermt tegen koud optrekken en nattigheid. Bovendien wordt een goede luchtcirculatie gegarandeerd. De houten poten hebben een rubberen omhulsel wat bescherming geeft tegen continue vochtigheid.

Het platte dak is weersbestendig gemaakt met bitumineuze dakbedekking en de bijbehorende houten daklijsten.

Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

Het is in z'n geheel opklapbaar (hoek van 90 graden). Dakoverstekken beschermen tegen regen en tocht.

Het hout van het hok is weer- en wintervast. De wanddikte bedraagt 1,2 cm. Het hok is gemakkelijk schoon te maken en eenvoudig te monteren met een paar schroeven.

De deur van kunststof van hondenhok Woody biedt optimale bescherming tegen kou en nattigheid. Het houdt regen en wind tegen. Zo blijft de warmte binnen en de kou buiten het hok. Dankzij de lamelle van de kunststof deur kan uw hond altijd zonder problemen naar binnen of buiten gaan.

Voor de montage is alleen een schroevendraaier nodig.

Belangrijk: Het hondenhok mag niet te groot zijn omdat de hond met zijn eigen lichaamswarmte voor een aangenaam en warm klimaat moet zorgen en dat alleen zo kan behouden. Als het hok te groot is bestaat het gevaar dat de hond het snel erg koud krijgt.
Tip: Wij raden u aan om binnen een isolerende deken neer te leggen zodat uw hond zich lekker voelt in het hok.

Overzicht afmetingen van het Woody Platdakhondenhok met kunststof deur:

S M L
Buitenmaat (dak):
B x D x H (voor / achter)
85 cm x 57 cm x 58 / 51 cm 104 cm x 66 cm x 70 / 62 cm 116 cm x 79 cm x 82 / 72 cm
binnenmaat:
B x D x H (voor / achter)
75 x 48,1 x 44 / 37 cm 93 x 56,6 x 56 / 48 cm 105 x 65,6 x 68 / 58 cm
Ruimte tot de grond: 8,2 cm 8,2 cm 8,2 cm
Wanddikte: 1,2 cm 1,2 cm 1,2 cm
Dakoverstek:
ingang / zijkant / achter
3,2 cm / 3,85 cm / 0,5 cm 3,2 cm / 3,85 cm / 0,5 cm 3,2 cm / 3,85 cm / 0,5 cm
ingang (gewelfd):
B x H (midden)
24 cm x 34,1 cm 33 cm x 42 cm 38 cm x 55,2 cm
bijv. voor: teckel, Jack Russell Terriër, Border Collie Beagle, Cocker Spaniël, Chow Chow Collie, Golden Retriever, Dalmatiner

De aangegeven ras-specifieke aanbevelingen voor grootte zijn niet-bindende aanbevelingen op basis van de rassenstandaard. De individuele grootte van het dier moet bij de keuze van een hondenhok in acht worden genomen.

Vergelijk hiertoe de aangegeven binnenmaten. De buitenmaten hebben betrekking op de respectievelijke dakoverstekken!

Let op: Zonder onderhoud droogt het hout uit en kan het broos worden en kromtrekken. Hierdoor ziet het hok er versleten uit. Maak daarom uw kleindierhok of uw hondenhok regelmatig grondig schoon en onderhoud het. Wij raden aan om stallen en hokken voor gebruik buiten zoals aangegeven na te behandelen. Gebruik hiervoor het liefste diervriendelijke houtverzorgingsproducten / houtlak / beschermingsproducten voor metaal. Kies voor de meest beschutte standplaats, om weersafhankelijke slijtage te verminderen.

De maten M en L van dit product worden in verband met het grote formaat of zware gewicht niet met de normale pakketpost verzonden, maar met PostNL Cargo. Hierdoor kan het 3 tot 5 werkdagen duren voordat u het product ontvangt.

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.