Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

€45,75
Beschikbaar
(0)

Natvoer voor honden met 4 soorten vis, aardappelen, fruit, ginseng en kruiden

Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

Geen granen

Wolfsblut WILD PACIFIC is een uniek natvoer, die vier soorten verse vis combineert met geneeskrachtige planten uit het bos, weide en zee. Dit maakt WILD PACIFIC natvoer niet alleen heel gezond, het fungeert ook als beschermening en revitalisering van het lichaam en de geest van uw hond.

Vier soorten verse vis zalm, kabeljauw, tong en heilbot. (66%)

Speciale ingrediënten:

  • Meidoorn ondersteunt de capaciteit van het hart.
  • Goudsbloem (Medicinale plant van het jaar 2009) is ontstekingsremmend, pijnstillend, lichaam het immuunsysteem en bevordert de vorming van granulatieweefsel en daarmee het genezingsproces.
  • Brandnetel versterkt onder meer de afweer van het lichaam.
  • Duindoorn is een belangrijke leverancier voor immuun versterking, infectie inflammatoire, gefäßabdichtend, stimuleert de bloedsomloop en stopt bloeden.
  • Met Spirulina een immuun-versterkend effect en is een rijke bron van biologisch beschikbare chlorofyl, de zuurstof dragers van aard en dus belangrijk voor een gezond darmstelsel. Spirulina is een oerbron van voedsel. Het is ongeveer 3,5 miljoen jaar oud en de oudste bekende voedingsmiddelen, is geïdentificeerd in de natuur. Het bevat meer dan 100 synergetische voedingsstoffen en vrijwel alle vitaminen
  • Zeegras vermindert vetvertering.
  • Ginseng heeft een positief effect op de drijvende kracht, verhoogt de concentratie en versterkt het immuunsysteem.
  • Zalmolie heeft een preventieve werking tegen waaronder jeuk, gebarsten poten, roos, en doffe vacht.
  • Anijs helpt anderen preventief tegen winderigheid.
  • Lecithine is een essentiële stof talrijke lichaamsfuncties. Is wetenschappelijk aangetoond dat lecithine vergemakkelijkt het transport van cholesterol uit de bloedvaten. Dit verwijdert overtollige lecithine cholesterol uit de bloedbaan en daarmee uiteindelijk vermindert het risico van cardiovasculaire ziekte.
  • Yucca schidigera extract is van de Yucca en heeft een bewezen anti-inflammatoire eigenschappen en het vermogen zachte manier om gifstoffen uit het lichaam te elimineren.
  • Cranberry bevat veel vitaminen, acts Anderen antibacteriële en beschermend tegen blaasontsteking.
  • Immutop ® (aardpeer concentraat) stimuleert het immuunsysteem en anderen de voorkeur aan een natuurlijke darmreiniging.
  • Chondroïtine en glucosamine samen om de veerkracht van het kraakbeen te versterken en osteoartritis voorkomen als voorheen, door het stimuleren van de groei van kraakbeen en vochtretentie.
  • Taurine: American Studies tonen de noodzaak van taurine voor de gezondheid van de coronaire hartziekte, vooral in grote en zeer grote rassen. WILD PACIFIC bevat een extra taurine om hartfunctie en gezichtsvermogen te ondersteunen. 
  • Aardappelen een aanzienlijke hoeveelheid mineralen en vitaminen, waardoor ze in het kader van het zetmeelgehalte in een caloriearm leveranciers voedingsstof.
Samenstelling: kabeljauw, heilbot, tong, zalm (min 66%), aardappelmeel (min. 3,1%), aardappelen (min. 2%), tomaat, zeewier, Immutop ® (aardpeer concentraat), appel, zeewier, kruiden-mix, yucca extract, chondroïtine, glucosamine, taurine, cranberry, dille, meidoorn, lecithine, calendula, duindoornbessen, spirulina, brandnetel, ginseng, zalm olie, anijs, fenegriek, mineralen
per kg
Vitamine A 2250 IU
Vitamine D3 328 IU
Vitamine E 26 mg
Zinksulfaat 66,7 mg
Ijzersulfaat 41,7 mg
Kopersulfaat 9,6 mg
Mangaansulfaat 6.25 mg
Calciumjodaat watervrij 0,71 mg
Natriumseleniet 0.08 mg
Onderliggende
Eiwit 11%
Ruwe celstof 0.4%
Oliën en vetten 3%
As 2.5%
Vocht 80%
Gewicht van hond Hoeveelheid voer per dag
- 5 kg 200 g
10 kg 395 g
20 kg 900 g
30 kg 1200 g
+ 40 kg + 1800 g

Voeding op kamertemperatuur geven. De aangegeven hoeveelheid is een richtlijn, de hoeveelheid voer moet worden aangepast aan de leeftijd, het ras, klimatologische omstandigheden en stress van de hond.

Zogende honden hebben een verhoogde voedingsbehoefte.

Zorg dat uw hond altijd vers water beschikbaar heeft.

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.