Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

€14,20
Beschikbaar
(0)

Natvoer voor honden met eend, aardappelen, groenten, fruit en kruiden

Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

Geen granen

Het hoge aandeel van vers eendenvlees maakt WILD DUCK een bijzonder sappig en gezond natvoer voor honden.

Ingrediënten:

  • Aardappelen een aanzienlijke hoeveelheid mineralen en vitaminen, waardoor ze in het kader van het zetmeelgehalte in een caloriearm leveranciers voedingsstof.
  • Lijnzaad bevat slijmstoffen, die zwellen in de darm en daardoor spijsvertering te stimuleren.
  • Paardenbloem, rijk aan bitterstoffen, vitamines en mineralen. Het heeft een stimulerend effect op de totale celstofwisseling, stimuleert de leverfunctie, activeert de productie van hormonen en wordt aanbevolen voor de preventie van lever en galblaas problemen. Door het hele spijsverteringsstelsel bitters, met name de productie van gal sap en dus vergemakkelijkt de vertering van vet.
  • Cranberry bevat veel vitaminen, acts Anderen antibacteriële en beschermend tegen blaasontsteking.
  • Immutop ® (aardpeer concentraat) stimuleert het immuunsysteem en anderen de voorkeur aan een natuurlijke darmreiniging.
  • Chondroïtine en glucosamine samen om de veerkracht van het kraakbeen te versterken en osteoartritis voorkomen als voorheen, door het stimuleren van de groei van kraakbeen en vochtretentie.
  • Yucca schidigera extract is van de Yucca en heeft een bewezen anti-inflammatoire eigenschappen en het vermogen zachte manier om gifstoffen uit het lichaam te elimineren.
  • Taurine: Amerikaans Studies tonen de noodzaak van taurine voor de gezondheid van de kransslagaders, met name grote en zeer grote rassen. WILDE EEND nat voer bevat een extra taurine om hartfunctie en gezichtsvermogen te ondersteunen.
Samenstelling: eend (min. 66%), aardappelen (min. 3,9%), aardappelmeel (min. 3,9%), fruit mix, tomaten, wortelen, paardebloem, kruidenmengsel, Immutop ® (aardpeer concentraat), Apple, Cranberry, Yucca extraheren, chondroïtine, glucosamine, taurine, lijnzaad, fenegriek, mineralen
per kg
Vitamine A 2250 IU
Vitamine D3 328 IU
Vitamine E 26 mg
Zinksulfaat 66,7 mg
Ijzersulfaat 41,7 mg
Kopersulfaat 9,6 mg
Mangaansulfaat 6.25 mg
Calciumjodaat watervrij 0,71 mg
Natriumseleniet 0.08 mg
Onderliggende
Ruw 11%
Ruwe celstof 0.5%
Oliën en vetten 6.5%
As 2.5%
Vocht 75%
Gewicht van de hond Hoeveelheid voer per dag
- 5 kg 200 g
10 kg 395 g
20 kg 900 g
30 kg 1200 g
+ 40 kg + 1800 g

Voeding op kamertemperatuur geven. De aangegeven hoeveelheid is een richtlijn, de hoeveelheid voer moet worden aangepast aan de leeftijd, het ras, klimatologische omstandigheden en stress van de hond.

Zogende honden hebben een verhoogde voedingsbehoefte.

Zorg dat uw hond altijd vers water beschikbaar heeft.

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.