Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

€39,74
Beschikbaar
(0)

Natvoer voor honden met rendiervlees en pompoen

Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

Geen granen

Wolfsblut POLAR NIGHT natvoer heeft een vleesgehalte van ongeveer 62%, dus het is bijzonder sappig en gezond en is afkomstig van vrij levende dieren in Lapland.

Speciale ingrediënten:

  • Brandnetel versterkt onder meer de verdediging van het lichaam.
  • Cranberries bevatten veel vitaminen, act Anderen antibacteriële en beschermend tegen blaasontsteking.
  • Paardenbloem, rijk aan bitterstoffen, vitamines en mineralen. Het heeft een stimulerend effect op de totale celstofwisseling, stimuleert de leverfunctie, activeert de productie van hormonen en wordt aanbevolen voor de preventie van lever en galblaas problemen. Door het hele spijsverteringsstelsel bitters, met name de productie van gal sap en dus vergemakkelijkt de vertering van vet.
  • Anijs help anderen preventief tegen winderigheid.
  • Meidoorn ondersteunt de prestatie van het hart.
  • Zeewier hebben een hoog gehalte aan mineralen (zoals magnesium, calcium, kalium, fosfor), sporenelementen (met name ijzer en jood) en vitamine B, A, E en C, en andere hebben een positieve invloed op de vetverbranding.
  • Ginseng heeft een positief effect op de drijvende kracht, verhoogt de concentratie en versterkt het immuunsysteem.
  • Lijnzaad bevat slijmstoffen, die zwellen in de darm en daardoor spijsvertering te stimuleren.
  • Met Spirulina een immuun-versterkend effect en is een rijke bron van biologisch beschikbare chlorofyl, de zuurstof dragers van aard en dus belangrijk voor een gezonde intestinale systeem. Spirulina is een primaire bron van voedsel. Het is ongeveer 3,5 miljoen jaar oud en de oudste bekende voedingsmiddelen in de  natuur. Het bevat meer dan 100 synergetische voedingsstoffen en vrijwel alle vitaminen.
  • Yucca schidigera extract is van de Yucca en heeft een bewezen anti-inflammatoire eigenschappen en het vermogen zachte manier om gifstoffen uit het lichaam te elimineren.
  • Lamb Fat omvat een aantal vet-oplosbare vitaminen (vitamine A, vitamine D en vitamine E).
  • Chondroïtine en glucosamine samen om de veerkracht van het kraakbeen te versterken en osteoartritis voorkomen als voorheen, door het stimuleren van de groei van kraakbeen en vochtretentie.
  • Taurine: Amerikaans Studies tonen de noodzaak van taurine voor de gezondheid van de kransslagaders, met name grote en zeer grote rassen. POLAR NIGHT nat voer bevat een extra taurine om hartfunctie en gezichtsvermogen te ondersteunen.
Samenstelling: Rendiervlees (min. 62%), bloem pompoen (min. 4%), aardappelmeel, gedroogd hertenvlees, bramen, frambozen, bosbessen, zwarte bessen, vlierbessen, mineralen, broccoli, tomaat, wortel, zeewier, lam vet, paardebloem, ginseng, meidoorn, lijnzaad, spirulina, brandnetel, Taurine, Cranberry, Yucca-extract, glucosamine, chondroitine, anijs, fenegriek
per kg
Vitamine A 2250 IU
Vitamine D3 328 IU
Vitamine E 26 mg
Zinksulfaat 66,7 mg
Ijzersulfaat 41,7 mg
Kopersulfaat 9,6 mg
Mangaansulfaat 6.25 mg
Calciumjodaat watervrij 0,71 mg
Natriumseleniet 0.09 mg
Onderliggende
Ruw 11%
Ruwe celstof 0.5%
Oliën en vetten 8.5%
As 2.5%
Vocht 75%
Gewicht van de hond Hoeveelheid voer per dag
- 5 kg 200 g
6-10 kg 395 g
11 - 20 kg 800 g
21-30 kg 1200 g
+ 30 kg + 1600 g

Voeding op kamertemperatuur geven. De aangegeven hoeveelheid is een richtlijn, de hoeveelheid voer moet worden aangepast aan de leeftijd, het ras, klimatologische omstandigheden en stress van de hond.

Zogende honden hebben een verhoogde voedingsbehoefte.

Zorg dat uw hond altijd vers water beschikbaar heeft.

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.