Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

€15,85
Beschikbaar
(2)

Versele-Laga Canadian Fine is een onderhoudsarme, geurneutraliserende kattenbakvulling.

Levertijd 1 tot 5 werkdagen.
Canadian Fine is gemaakt van hoogwaardige schepbare klei, stofvrij en zonder chemische additieven of synthetische geurstoffen. Vervaardigd van uitsluitend organische grondstoffen. Door het efficiënt klompvormend vermogen is deze kattenbakvulling bijzonder economisch. Canadian Fine is volkomen veilig voor uw kat, uw woning en het milieu.
Het trage productieproces van Canadian Fine verwerkt 7 actieve en exclusieve ingrediënten zoals Silver Clear TM, een unieke formule die een langdurende geurbestrijding garandeert. Het remt bacteriële groei, de voornaamste oorzaak van vieze geurtjes, en elimineert kwalijke geuren door te voorkomen dat ze in de kattenbak vrijkomen.

Gebruiksaanwijzing
Dagelijks onderhoud is niet nodig! Vul de kattenbak met een laag van 10 tot 14 cm Canadian Fine. Voeg geen bijkomende geurstoffen toe! Maak de kattenbak wekelijks schoon of als nodig. Vervang de gebruikte kattenbakvulling door voldoende verse Canadian Fine en vul aan tot het oorspronkelijke peil. De kattenbak niet afdekken voor een optimaal resultaat.

Klanten geven dit product een 5,0

Schrijf een beoordeling

  1. Superfijn, nooit meer een andere

    Ik had altijd een ander merk waarbij het grit heel fijn was van structuur en heel sterk klonterde. Van de een op de andere dag uit het assortiment gehaald. Daarna van alles geprobeerd. Vaak klonterde het wel, maar bij het uitscheppen brokkelden de klonten uit elkaar wat heel vervelend was. Uiteindelijk veel gegoogled en op deze uitgekomen. En tot mijn grote verrassing: nog fijner dan die grit die uit het assortiment was gehaald. Deze klontert sterk, maar de klonten blijven ook nog eens goed bij het uitscheppen. En het grit is zacht voor de poten. Voor mij geen andere meer. Misschien lijkt het duur, maar het is juist heel goedkoop in gebruik omdat je de bak niet helemaal leeg hoeft te gooien. Klonten en poep eruit en ze hebben weer een schone bak. Aanrader. Nee wacht, dat moet ik anders formuleren: AANRADER!!!

    Beoordeeld door Ingrid van Daele op 30 mei 2021 16:31 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  2. Superfijn, nooit meer een andere

    Ik had eerst een andere waar ik erg tevreden was. Van het een op het andere moment was deze uit het assortiment gehaald. Ik baalde hier heel erg van. Heb veel gegoogled en uiteindelijk andere kattengrit geprobeerd van meerdere merken. Maar niets zo fijn als die ik had. Uiteindelijk ben ik er nog een keer voor gaan zitten en nog meer onderzoek gedaan. Ik kwam op Canadian Fine uit en besloot deze te bestellen bij De Welpenhoeve. En wat blijkt: hij is nog fijner dan diegene die ik altijd had! Echt superblij mee. Van alle merken waren er meer sterk klontvormend, maar de klonten brokkelden uit elkaar bij het uitscheppen dus daar had je weinig aan. Met deze klonten kun je bijna een ruit ingooien, zo sterk! Voor mij geen andere meer, echt een AANRADER met hoofdletters! En ... niet zo duur als het lijkt. Klonten en poep uitscheppen en ze hebben weer een schone bak, dus je doet er echt lang mee.

    Beoordeeld door ingrid van daele op 30 mei 2021 16:35 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.