Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

€50,15
Beschikbaar
(0)

Zeer lichte vouwbare hut met frame uit stalen buizen voor thuis, op tentoonstellingen of in hotel. Supersnelle op- en afbouw - makkelijk mee te nemen in de bijgeleverde tas

Deze flexible, transportabele hut is veelvuldig inzetbaar: zij dient als slaapplaats voor uw viervoeter of ook als terugtrekmogelijkheid, thuis of op vakantie.

Het hoogwaardige materiaal is bijzonder robuust en afwasbaar. In de aan de achterkant bevestigde zak kunnen bijv. snoepjes worden opgeborgen. Om een drinkfles mee te kunnen nemen is een speciale houder en opening aangebracht.

Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

Verdere informatie m.b.t. de transporthut: Kleur. bruin-beige Hoge stabiliteit door stalen buizen Nethorren aan drie kanten zorgen voor goede luchtcirculatie Een knuffelige, warme vachtimitatie-mat beschermt tegen koude van de bodem Hengsel en transporttas De transporthut bestaat uit 100% polyester en is makkelijk in het gebruik. De opgevouwde hut kan in de meegeleverde tas makkelijk vervoerd worden. Attentie: deze hut is niet geschikt om honden en katten te dragen. Zij is dus niet voor het transport in de zin van een transportbox voor uw dier geschikt. Zij dient als terugtrek- en slaapmogelijkheid voor thuis, op reis, tentoonstellingen en kan als gesloten element voor vervoer in de auto worden gebruikt. Deze transportbox is niet gemaakt voor gebruik in afwezigheid van het baasje, daar het dier de stof kapot zou kunnen maken en zou kunnen ontsnappen. Maattabel transporthut First Class Maat Buitenmaat: L x B x H in cm bijv. voor M 76 x 50,5 x 48 Beagle, Cocker Spaniel, Teckel L 91 x 61 x 58 Collie, Dalmatiner XL 106 x 71 x 68,5 Boxer, Collie, Dalmatiner, Labrador Retriever De aangegeven rasspecifieke maataanbevelingen zijn vrijblijvende aanbevelingen op basis van de rasstandaard. De individuele maat van het dier dient beslist bij de keuze van een transportbox in acht te worden genomen.

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.