Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen | Official partner vanBol.com

  • Vragen? Bel ons op 06 22 06 47 75 of stuur een berichtje via Whatsapp

€11,95
Beschikbaar
(0)
Voor 12.00 uur besteld volgende werkdag geleverd

Splendicat Pure Wood is een niet-klontvormend product gemaakt van fijn hout, samengeperst tot pellets. Dit volledig natuurlijke product absorbeert vloeistof en geur waarna het uiteenvalt in zaagsel op de bodem van de kattenbak.

Naast kattenbakvulling kan Splendicat Pure Wood ook gebruikt worden als bodembedekking voor vogels, knaagdieren en konijnen.

 

Gebruiksaanwijzing

  1. Vul de kattenbak met 4 – 5 cm Splendicat kattenbakvulling.
  2. Verwijder vaste uitwerpselen regelmatig uit de kattenbak met een schepje. Hierdoor blijft de kattenbak schoon en fris.
  3. Vul de kattenbak bij met verse kattenbakvulling tot het originele niveau.
  4. Voor een optimale hygiëne raden wij aan de kattenbak ten minste iedere 2 weken te verschonen. Gooi de gebruikte kattenbakvulling bij het restafval.*
  5. Reinig de kattenbak grondig met warm water. Zorg ervoor dat de bak volledig droog is en vul deze weer met Splendicat kattenbakvulling.

* Ondanks dat de houtkorrel biologisch afbreekbaar is, mag de kattenbakvulling niet in GFT bak weggegooid worden. De ziektekiemen in de kattenpoep en de ammoniak in de urine kunnen het composteerproces verstoren en kunnen ook ziektes mensen (zoals Toxoplasmose) veroorzaken.

Doe de gebruikte kattenbakvulling daarom bij het restafval. De houtkorrel is biologisch afbreekbaar, wat betekent dat het product compleet oplost. Een milieuvriendelijke keuze dus!

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.