Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

€113,25
Beschikbaar
(0)

Duurzaam, oersterk en extra groot hondenhok met puntdak van voorgeölied hout en verstevigde dakbitumen inclusief kunststof deur - beschermt tegen wind, zon, regen en sneeuw

Het mooie, natuurlijke hondenhok Spike Comfort is alles ineen wat een ruim hondenhok in het gehele jaar moet bieden:

Door de draaibare houten poten van het hok kan de ruimte tot de grond individueel ingesteld worden en wordt uw hond optimaal beschermd tegen koud optrekken en nattigheid. De poten zijn van een rubberen omhulsel voorzien ter bescherming tegen continue vocht

Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

Bovendien wordt door deze constructie een goede luchtcirculatie gegarandeerd.

Het voorgeöliede hout zorgt ervoor dat hondenhok Spike Comfort een weer- en wintervast domicilie wordt. Door de brede dakoverstek wordt uw viervoeter optimaal beschermd tegen regen en tocht. Verder zorgen de dakbitumen en de houten daklijsten voor bescherming tegen het weer.

De kunststof deur van hondenhok Spike Comfort biedt een optimale bescherming tegen kou en nattigheid. Het houdt regen en wind tegen. Zo blijft de warmte in het hok en de kou buiten. Dankzij de lamellen kunststof deur kan uw hond altijd zonder problemen in en uit het hok gaan.

Verder pluspunt: Het hok is gemakkelijk schoon te maken en met weinig moeite gemakkelijk te monteren.

Voor de montage is alleen een schroevendraaier nodig.

Tip: Het is aan te raden om een isolerende deken neer te leggen, zodat uw hond zich in het hok lekker voelt in het hok. Matenoverzicht: Matenoverzicht

S M L XL
buitenmaat:
B x D x H (Puntdak)
72 cm x 76 cm x 76 cm 78 cm x 88 cm x 81cm 84 cm x 101 cm x 86,5cm 96 cm x 112 cm x 105 cm
Binnenmaat:
B x D x H (in het midden / zijkant)
57 x 56 x 60,5 / 31,8 cm 62 x 68 x 66,1 / 34,6 cm 66 x 81 x 71,4 / 38 cm 75 x 88 x 88,8 / 51,3 cm
ruimte boven tot grond: variabel door draaipoten variabel door draaipoten variabel door draaipoten< variabel door draaipoten<
Wanddikte: 1 cm 1 cm 1 cm 1 cm
Dakoverstek:
ingang / zijkant / achter
11 cm / 5,5 cm / 4 cm 11 cm / 7 cm / 4 cm 11 cm / 7 cm / 4 cm 15,5 cm / 8,5 cm / 4 cm
ingang (gewelfd):
B x H (Midden / buiten)
24 cm x 34,5 cm / 31 cm 31,5 cm x 41 cm / 35,5 cm 33 cm x 42 cm / 36 cm 38 cm x 55,5 cm / 49,5 cm
bijv. voor: teckel, Jack Russell Terriër Beagle, Cocker Spaniël Collie Boxer, Dalmatiner, Labrador Retriever

De aangegeven ras-specifieke aanbevelingen voor grootte zijn niet-bindende aanbevelingen op basis van de rassenstandaard. De individuele grootte van het dier moet beslist bij de keus van een hondenhok in acht worden genomen!
Vergelijk daarom de aangegeven binnenmaat. De buitenmaat is met de respectievelijke dakoverstekken!

Belangrijk: Een hondenhok mag niet te groot zijn want de hond moet met zijn eigen lichaamstemperatuur een aangenaam en warm klimaat maken en ook behouden. Als het hok te groot is, bestaat de kans dat de hond het heel erg snel koud krijt.

Let op: Zonder onderhoud droogt het hout uit en kan het broos worden en kromtrekken en ziet het er versleten uit. Maak daarom uw kleindier-hok of uw hondenhok regelmatig grondig schoon en onderhoud het. Wij raden aan om stallen en hokken voor gebruik buiten zoals aangegeven na te behandelen. Gebruik hiervoor het liefste diervriendelijke houtverzorgingsproducten / houtlak / beschermingsproducten voor metaal. Kies voor de meest beschutte standplaats, om weersafhankelijke slijtage te verminderen.

Dit product wordt in verband met het grote formaat of zware gewicht niet met de normale pakketpost verzonden, maar met PostNL Cargo. Hierdoor kan het 3 tot 5 werkdagen duren voordat u het product ontvangt.

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.