Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

€12,75
Beschikbaar
(0)

 

Complete en uitgebalanceerde premium voeding voor senior honden vanaf 6 jaar van grote honden (volwassen gewicht >30 kg).

Hoewel het aan de buitenkant soms nog niet zichtbaar is, verandert er veel aan de binnenkant bij een oudere hond. Organen zoals de lever en de nieren gaan minder goed functioneren en de opname van voedingsstoffen door de darmen verloopt minder efficiënt. Oudere honden zijn niet meer zo actief als voorheen, daarom dat deze voeding minder energie bevat maar meer hoogwaardige eiwitten die de verteerbaarheid vergroten. Door de toevoeging van Glucosamine en Chondroitine wordt het behoud van soepele en gezonde gewrichten extra ondersteund. De toevoeging van vitamine E draagt bij aan het gezond ouder worden van uw trouwe lobbes.

Zonder kunstmatige kleur- geur- en smaakstoffen en geen toegevoegde suikers.

Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

€12,75

Smolke Senior Maxi 3 kg

€35,25

Smolke Senior Maxi 12 kg

Smølke Senior Maxi is een complete Alles-in-één hondenvoeding afgestemd op de behoefte van grote honden vanaf ongeveer 6 jaar met een gewicht boven de 30kg.

De voeding is samengesteld zonder tarwegluten en bevat glucosamine om te helpen je oudere hond z'n gewrichten soepel te houden. Smølke Senior Maxi is gemaakt met natuurlijke ingrediënten en heeft een uniek eiwitprofiel bereid met Nederlandse kip, MSC vis en Brits lam. Smølke Senior Maxi is een gezonde en gebalanceerde voeding die je hond ondersteunt bij het vitaal ouder worden. Uiteraard zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en chemische antioxidanten!

  • Ondersteunt soepele gewrichten
  • Voor gezond ouder worden
  • Voor gezonde tanden

Samenstelling: Kippenmeel (17%), mais, gerst, rijst, sorghum, kippenvet (gestabiliseerd met natuurlijke tocoferolen), lamsmeel (4%), bietenpulp, gehydroliseerd eiwit, cellulose, MSC-gecertificeerde vismeel (2%), vitaminen en mineralen mix, gist, MSC-gecertificeerde visolie (0,8%)*, cichorei, natriumhexametafosfaat (0,1%), glucosamine (0,04%). *Uit een MSC gecertificeerde duurzame visserij. www.msc.org/nl

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.